3 perechi de pantaloni de barbati eleganti potriviti la perfectie cu toamna lui 2016

Toamna reprezinta o provocare pentru vestimentatiile masculine, pana acum obisnuite cu articole vestimentare scurte, din materiale cat mai deschise la culoare si cat mai permisive din punct de vedere al circulatiei aerului. Sezonul rece se apropie cu pasi repezi, acasa fiecare barbat trebuie sa se intereseze ce se poarta in toamna lui 2016 in materie de pantaloni. Si iata cum o incursiune in mediul online scoate la iveala pantaloni de barbati care mai de care, incat confuzia este generala si dificultatea de a alege perechea potrivita este una mare.

Acest top vine in momentul potrivit pentru toti barbatii care isi doresc sa arate bine dar si sa fie protejati de capriciile vremii din toamna care se anunta.

Barbatii care adopta de la sine un stil putin mai elegant, sau moda masculina itailana, stiu ca trebuie sa se concentreze pe pantalonii barbatesti in stil office sau in stil casual (totusi, destul de eleganti incat sa poata fi purtati si in vestimentatii smart casual).

Formarea tinutelor barbatesti tine cont de mai multe lucruri (mai putine decat in cazul femeilor, dar pot fi specificate si ocazia de purtare, personalitatea barbatului sau celelalte articole vestimentare disponibile).

 

Cine urca pe podiumul celor mai potriviti pantaloni online pentru barbati din aceasta toamna?

Toti pantalonii din acest top se regasesc in spatiul online, pe site-uri influentate din lumea fashion italieneasca, precum este Bman.ro, si sunt adaptati stilului de purtare din prezent, chiar din 2016. Bineinteles, topul este realizat tinand cont de mai multe aspecte, relevate in descrierea pe scurt a fiecarei perechi din acestea trei selectate:

  • Bronzul ajunge la pantalonii casual negri din 64% poliester, apoi vascoza si elastan
pantaloni barbati de culoare neagra

Se urmareste aici redarea comoditatii pentru barbatul avantat intr-un anotimp incomod din punct de vedere al  vremii; negrul nu face altceva decat sa scoata in evidenta celelalte piese vestimentare, dar si sa dozeze culorile in rest in asa fel incat look-ul sa fie pastrat in anumite nuante elegante precum sunt cele promovate de Bman.ro

  • Argintul ajunge la pantaloni office, eleganti, colorati bleumarin si confectionati din 64% polyester  si in rest vascoza si Licra; sunt pantaloni clasici, pentru vestimentatii sobre, potrivite paltoanelor
 pantaloni de barbati culoare bleumarin
  • Aurul ajunge la pantalonii de tip casual, de culoare bordo, produs din bumbac 100%, care imprima vestimentatiei curajul de a spune ca toamna nu este neaparat resemnarea in fata iernii, ci un anotimp de sine statator, cu eleganta sa, cu farmecele sale
pantaloni barbati culoare bordo

Argumente care pot schimba ordinea de pe podiumul de pantaloni pentru barbati

Asortarea este, poate, un factor mai important decat culoarea preferata de barbati pe care o pereche de pantaloni o poate avea. Daca pantalonii negri merg in asociere cu o camasa neagra, sau maro inchis, atunci poate ca atmosfera redata va fi una prea sobra, cu toate ca intentia a fost sa se pastreze, dupa cum s-a mai spus, nota eleganta. Pe langa materialele de confectie, design-ul, culoarea si capacitatea de asortare, mai sunt si alte elemente care conteaza, insa acest lucru face subiectul unui alt articol. Ceea ce este de retinut este ca acest Top 3 poate suferi modificari, de la situatie la situatie, insa reprezinta un reper greu de obtinut din alta parte sau in alt mod.

Bolocan Ovidiu-Cristian

Bolocan Ovidiu-Cristian este autorul acestui blog. Il puteti gasi si urmari pe Twitter si Facebook.

, , ,

Comments are closed.