5 trasaturi ale oamenilor în care nu trebuie sa ai încredere

Se spune ca nici dupa o viata intreaga nu poti cunoaste un om cu adevarat. Dar nimic nu poate fi mai frustrant decat sa descoperi ca ai avut incredere totala intr-o persoana care se dovedeste a fi cu totul altfel decat ai crezut.
Ca sa nu ai de suferit si sa treci prin experiente foarte neplacute, trebuie sa inveti cum sa-i recunosti pe oamenii care nu sunt de incredere. Iata cateva caracteristici care ii dau de gol:

Isi schimba des prietenii

Este usor sa descoperi daca o persoana merita increderea ta sau nu. Atunci cand cineva schimba des prietenii sau sare de la un grup de prieteni la altul, exista posibilitatea ca problema sa fie la el sau ea. Este un semn clar ca are un comportament care ii indeparteaza pe oamenii din jur mai devreme sau mai taziu, ceea ce inseamna ca nu este o persoana de incredere.

Au o energie negativa

Cea mai simpla metoda de a afla daca o persoana este de incredere si merita sa se afle in preajma ta este aceea de a observa cum reactioneaza atunci cand cineva are succes. Daca nu se pot bucura de succesul altora si gasesc mereu motive sa minimalizeze reusitele celorlalti, ce te face sa crezi ca nu se va comporta la fel atunci cand tu vei avea o reusita? Ca sa poti avea incredere intr-o persoana trebuie sa stii ca iti doreste binele.https://ttunonverbalcoms.files.wordpress.com/2013/03/fake-smile-229x300.jpg

Sunt iresponsabili

Aceasta este una dintre cel mai des intalnite trasaturi de caracter ale persoanelor in care nu poti avea incredere.Iar motivul este simplu: de cele mai multe ori nu le pasa sau nu se gandesc la consecintele faptelor lor. Fac tot ceea ce le trece prin minte fara sa stea o secunda pe ganduri. Pe langa faptul ca isi fac singuri un mare deserviciu avand acest comportament, te pot pune si pe tine in pericol din numeroase puncte de vedere.

Sunt infideli

O persoana care isi insala partenerul de viata ii va trada cu mare usurinta si pe ceilalti oameni din jurul sau. Daca reuseste cu lejeritate sa treaca peste faptul ca infidelitatea sa ii provoaca suferinta partenerului de viata, la fel de usor poate trece si peste faptul ca alte persoane se simt tradate de comportamentul sau. Prin urmare, nu ar fi indicat sa-ti pui toata increderea intr-un prieten despre care stii ca este infidel.http://static.eva.ro/img/auto_resized/db/article/143/155/406965l-640x0-w-f3d64a61.jpg

Sunt extrem de competitivi

Competitia moderata este fireasca chiar si intre prieteni sau chiar intre membrii unei familii. Dar exista persoane care transforma totul intr-o competitie, ajungand sa faca gesturi dificil de inteles numai pentru a-si demonstra lor si altora ceva. Acest tip de oameni nu pot fi de incredere pentru ca vor pune victoriile personale mai presus de oricine si orice.

Bolocan Ovidiu-Cristian

Bolocan Ovidiu-Cristian este autorul acestui blog. Il puteti gasi si urmari pe Twitter si Facebook.

, ,

Comments are closed.