9 Sfaturi de la jucatori despre cum sa castigati din pariurile online

Pariurile pe jocurile sportive sunt un hobby pentru multi si majoritatea oamenilor considera ca sunt chiar distractive. Intelegerea cotelor, plasarea de pariuri inteligente, renuntarea la pariurile riscante nu se invata peste noapte. Este important sa retineti ca pentru a castiga bani din pariurile sportive trebuie timp si dedicare, iar pentru a avea un start bun, descopera bonusurile la pariuri, pentru ca nu este vorba de a face un singur pariu urias pentru a castiga o multime de bani dintr-un singur bilet, ci despre cum se face o serie de pariuri inteligente, care sa adauge bani pe parcursul sezonului la un castig general.

Iata, deci, ce aveti de facut pentru a castiga la pariuri sportive online

fortuna bet

1. Deschideti un cont bancar special. Pentru a castiga cu adevarat bani din pariurile sportive, trebuie sa fiti dedicat. Asadar este o idee buna sa aveti un cont special, care sa fie doar pentru plasarea de pariuri.

2. Alimentati contul cu o suma minima pe care sunteti dispusi sa o folositi pentru pariuri. Cand deschideti acest cont, asigurati-va ca ati alimentat contul cu suficienti bani pentru a acoperi necesitatile pentru un sezon sau an intreg, nu doar pentru un singur joc. Poate un prieten care castiga in mod constant v-a spus „pariaza la Fortuna Bet pe meciul acesta”, insa pentru a castiga sume cat mai mari de bani trebuie sa incepeti sa jucati constant pentru a face experienta si a prinde ponturile cele mai bune de pe site-urile de specialitate.

3. Incepeti cu sume mici. Daca sunteti nou in domeniul pariurilor sportive si nu prea cunoasteti pariul de baza, incepeti sa pariati sume mici de bani la inceput, iar cand sunteti pregatit, stabiliti pariul dumneavoastra de baza in functie de bugetul pe care il aveti la dispozitie si de sansa pariului.

4. Pastrati o suma minima in contul de pariuri. Asigurati-va ca aveti suficienti bani pentru a juca constant si stabiliti o suma minima pe care sa o aveti in cont pentru a profita de pariurile bune care pot aparea oricand!

5. Creati conturi la cateva case de pariuri sportive. Pentru a plasa pariuri, trebuie sa aveti un cont pe cel putin un site de pariuri online. Ideal este sa aveti cel putin trei, deoarece atunci puteti compara ofertele si plasa pariuri mai inteligente. Unele case de pariuri ofera, de asemenea, bonusuri pentru inscriere, asa ca asigurati-va ca faceti un tur virtual al siteurilor de pariuri si ca le alegeti pe cele care vi se potrivesc cel mai bine.

6. Creati-va un sistem al vostru. Fiecare jucator are sansa lui, insa trebuie sa stiti care stil va aduce cel mai mare castig sau cat mai multe. Incercati cat mai multe tipuri de pariuri si vedeti unde sunteti mai buni si perfectionati-va! Puteti juca pe un bilet 1-3 echipe de fotbal, iar pe altul puteti pune mai multe meciuri din sporturi diferite. Testati si un singur meci pentru a vedea sansa de castig, iar daca sansele sunt de partea voastra, aici puteti miza o suma mai mare de bani cand va simtiti norocosi. Mai mult, multi experti recomanda sa nu pariati pe echipa dumneavoastra favorita, deoarece nu puteti fi obiectivi si subiectivitatea va poate altera judecata.

7. Creati un program de pariere. Nu pariati la fiecare joc: in fiecare saptamana, uitati-va la jocurile viitoare si alegeti-le pe cele la care doriti sa pariati, pe baza increderii dumneavoastra in potentialul echipei pe care o vedeti castigatoare.

8. Nu va fie teama sa renuntati sau sa faceti un pariu chiar inainte de meci. Schimbarile de cote, schimbarea jucatorilor sau a vremii pot fi factori importanti. Daca nu prea mai aveti incredere in ceea ce priveste un pariu, fie nu-l faceti deloc, fie reduceti suma. De asemeni, puteti paria o suma mica pe un meci pe care nu il aveati in vizor, dar ale caror cote s-au schimbat.

9. Fiti intelepti si invatati strategii! Pariurile sportive pot fi modalitati de a castiga bani in mod constant daca intelegeti metodele prin care se fac strategiile de pariere si care sunt tipurile de pariuri pe care le puteti face.

Bolocan Ovidiu-Cristian

Bolocan Ovidiu-Cristian este autorul acestui blog. Il puteti gasi si urmari pe Twitter si Facebook.

, ,

Comments are closed.