A inceput nebunia!

Cadouri de Craciun    Odata cu trecerea anilor uitam cat de mult ne bucuram acum cativa ani de venirea „mosului”. Acum parca totul e mai diferit si suntem putini mai indiferenti la aceste sarbatori. Timpul, grijile si o multime de alte activitati ne rapesc aceasta bucurie „copilaroasa” care odata ne facea sa devenim putin altfel.

Cu totii ne amintim cat de mult asteptam sa vedem ce am primit de la Mos Craciun. Cateodata eram nemultumiti de cadoul primit dar hai sa fim seriosi…sunt unii oameni care niciodata nu sunt multumiti de ceva(gen eu). Am si eu nebuniile mele si cateodata nu pot fi aproape deloc multumit chiar daca cei de langa mine incearca sa faca aproape totul pentru a-mi face pe plac. Acum ca am trecut de asa zisa copilarie(eu nu) am ajuns noi in situatia de a face cadouri celor dragi. Nu se poate spune ca ma dau in vant dupa cumparaturi online dar momentan am foarte putin timp si am zis ca ar fi ok sa vad ce se mai vinde in online in materie de cadouri de craciun. Majoritatea magazinelor au aceleasi produse insa preturile difera foarte mult. De exemplu am gasit un produs identic care se afla pe 2 site-uri concurente care vand cadouri de craciun si bijuterii si diferenta de pret era de peste 70%, ceea ce mi se pare putin absurd. Fiecare are o viziune asupra notiunii de marketing, dar din moment ce mentin in continuare preturile astea uriase inseamna ca oamenii chiar vand.

 Si cum deja am intrat in „nebunia sarbatorilor” putem spune ca suntem deja pe ultima suta de metri si ar fi cazul de pe acum sa ne gandim ce cadouri vom darui persoanelor dragi. Daca avem putin noroc poate prindem si vreo reducere, cu toate ca asta e destul de dificil tinand cont ca majoritatea magazinelor si-au epuizat „doza de reduceri” de Black Friday.

Bolocan Ovidiu-Cristian

Bolocan Ovidiu-Cristian este autorul acestui blog. Il puteti gasi si urmari pe Twitter si Facebook.

, , , , ,

Comments are closed.