Afla de ce bijuteriile din chihlimbar nu trebuie sa lipseasca din colectia ta de accesorii de dama

Bijuteriile sunt “prietenele”cele mai bune ale doamnelor si domnisoarelor. Create intotdeauna cu gust, din aur sau argint, cu piete pretioase sau semipretioase, bijuteriile dau un plus tinutei alese intr-o zi. Create intotdeauna cu stil, bijuteriile nu doar ne influenteaza tinuta ci si psihicul din ziua respectiva.

Bijuteriile din chihlimbar sunt bijuterii speciale, bijuterii aducatoare de noroc si totodata foarte elegante. Chihlimbarul este piatra denumita si Aurul Nordului deoarece in vechime era purtat de vrajitori pentru ca era considerat o piatra cu puteri magice.Azi, bijuteriile din chihlimbar sunt tot mai cautate si purtate de doamnele si domnisoarele din lumea intreaga. Accesorizate la o tinuta de zi sau  de seara, bijuteriile cu chihlimbar dau o eleganta aparte si iti vor aduce noroc.

Asorteaza  bijuteriile la tinutele tale de zi cu zi

Bijuteriile cu chihlimbar clar sunt facute pentru a fi purtate in orice situatie. Iata cele mai importante 5 motive sa porti bijuterii femei de chihlimbar:

  • Chihlimbarul are efecte de purificare si reducere a gandurilor negative
  • Montat pe bijuterii din aur sau argint, chihlimbarul da o eleganta aparte
  • Bijuteriile de chihlimbar se potrivesc atat outfiturilor de zi cat si celor de noapte
  • Are un rol bun asupra sanatatii. Curata sistemul nervos, sistemul endocrin si purifica organismul
  • Emana o energie pozitiva, o stare de bine si leaga mai bine relatiile de familie, de prietenie

Bijuteriile din chihlimbar, sursa ta zilnica de energie

Chihlimbarul este sursa ta zilnica de energie si te incarca pozitiv.Este simbol al increderii in sine si al calmului,aduce schimbari pozitive in viata ta si va forma un scut de protectie contra energiilor negative. Purtand bijuteriile de chihlimbar zilnic vei avea mai multa incredere in tine, vei prospera,vei avea pace interioara si vei atrage atentia celorlalti asupra ta. Chilimbarul poate fi de mai multe culori: verde, negru, rosu si albastru si montat in argint sau aur  are o stralucire speciala.

Bijuteriile de chihlimbar sunt bijuterii purtate inca din Antichitate de regine si printese, fiind considerate bijuterii aducatoare de noroc si cu puteri miraculoase. Intr-adevar o bijuterie de chihlimbar atrage si razele soarelui asupra ta, energiile pozitive si iti va da o stare de bine. Daca alegi sa accesorizezi o tinuta de seara cu bijuterii din chihlimbar vei avea o stralucire aparte si te vei simti minunat.

O piesa de rezistenta din dressingul unei doamne si domnisoare este celebra rochie neagra: little black dress.Pana la genunchi, decoltata , simpla dar accesorizata cu un set de bijuterii de dama din chihlimbar va da o eleganta aparte .

Bijuteriile din chihlimbar sunt prietenele aducatoare de noroc ale femeilor.

 

Bolocan Ovidiu-Cristian

Bolocan Ovidiu-Cristian este autorul acestui blog. Il puteti gasi si urmari pe Twitter si Facebook.

,

Comments are closed.