Ai visat sange? Afla ce semnificatie are sangele prezent in visul tau!

Prezenta sangelui in vise poate avea doua semnificatii. Poate insemna ca persoana in cauza simte ca se implineste un sacrificiu. Aceasta notiune este legata de vechea credinta care spunea ca sangele continea cumva esenta spiritului si, prin urmare, sangele varsat era sacru. Datorita legaturii cu menstruatia, sangele mai poate fi asociat si cu reinnoirea vietii. Multi oameni se tem de sange si, in consecinta, un vis in care acesta isi face aparitia releva nevoia celui care viseaza de a-si infrunta aceste temeri. La un nivel spiritual, simbolizeaza sangele lui Hristos.

Sange – – Daca visezi ca ai sange pe maini este un semn ca ghinionul este in drum spre tine (in special in planul afacerilor).
– Sange care curge dintr-o rana este semn ca vei suferi o boala sau o pierdere in domeniul afacerilor.
– Daca visezi haine patate de sange inseamna ca niste prieteni falsi vor sa te tina departe de succes.

 Sange – Pradare, vindecare. Sange a curge, a sangera inseamna dauna in ceva. Sange a varsa, prevesteste o moarte apropiata. Sange din nas, noutate. Sangerare, lasare de sange inseamna boala.

Sangele – In traditia italiana si anglo-saxona a talmacirii viselor, a visa sange de om este semn de succes, desi visul inspaimanta adesea. Nici orientalii nu explica altfel acet vis, sangele vestind ceva de valoare in viata reala, in plan material ( banii) sau poate in plan sentimental.Fata sau femeia care va visa haine murdare de sange, necazuri va avea, cei din jur ii vor crea dificultati. Daca cineva se va visa sangerand, in viata de zi cu zi va avea un necaz: se va imbolnavi. Sangerarea poate fi si semn de nefericire in dragoste, chiar si de cearta. In general, traditia romaneasca a talmacirii viselor sustine ca visele in care apare sangele nu sunt bune si prevestesc probleme sufletesti si dificultati in a te intelege cu cei din jur.

Atunci cand visezi sange reprezinta viata, dragoste, pasiune si dezamagiri.

Daca in visul tau apare scris cuvantul “sange”, atunci se refera la o situatie din viata ta, situatie cu caracter permanent ce nu mai poate fi schimbata.

Daca in visul tau apare ceva scris cu sange, atunci reprezinta energia pe care ai pus-o intr-un proiect. Inseamna ca ai investit mult efort in ceva la care nu esti dispus sa renunti.

Surse

http://www.cevisam.ro/sange.html

 

Bolocan Ovidiu-Cristian

Bolocan Ovidiu-Cristian este autorul acestui blog. Il puteti gasi si urmari pe Twitter si Facebook.

,

Comments are closed.