Alunga superstitiile cu niste flori de Sfantul Andrei superbe si livreaza-le celor dragi direct acasa

Noaptea de Sfantul Andrei este una dintre cele mai importante din an. Considerata echivalenta Halloween-ul american, aceasta este noaptea in care se considera ca spiritele rele dainuie printre cele lumesti. De ce sa asculti de superstitii si sa nu sarbatoresti aceasta zi cu o insemnatate deosebita in traditia crestina, oferindu-le celor dragi niste flori de Sfantul Andrei cu adevarat remarcabile? Pe langa valoarea sarbatorii in sine, ziua de Sfantul Andrei reprezinta si onomastica celor dragi, ai Andreilor, Andreelor pe care ii apreciem atat de mult. Renunta la cadourile clasice si opteaza pentru unul parfumat si plin de culoare, marca florariei online, Orasul Florilor.

Ce flori de Sfantul Andrei urmeaza sa oferim anul acesta?

Pentru ca tine la diversitatea gusturilor clientilor care trec pragul florariei online, maestrii florari au pregatit o varietate de modele de flori de Sfantul Andrei, adaptate oricaror personalitati ai celor care urmeaza sa le primeasca. Printre cadourile florale pe care urmeaza sa le alegeti, se numara superbele buchete si aranjamente florale de Sfantul Andrei compuse din:
flori de sfantul andrei
• Miniroze discrete;
• Orhidee elegante;
• Trandafiri intr-o paleta cromatica bogata;
• Violete africane atent dispuse in ghivece originale;
• Crizanteme;
• Flori de floarea-soarelui;
• Lisianthus etc.

Flori de Sfantul Andrei in buchete si aranjamente atent dichisite

Pentru fiecare dintre florile de Sfantul Andrei pe care urmeaza sa le alegeti, floraria online, impreuna cu echipa de artizani are grija sa le uneasca in niste buchete deosebite, astfel incat rezultatul final sa fie un cadou cu adevarat “UAU!”. De zilele onomastice, in ziua cu obiceiuri din mosi stramosi,  aveti la dispozitie cele mai frumoase flori de Sfantul Andrei, cu livrare gratuita in Bucuresti, si, in curand, in toata tara.
Voi cum va aratati pretuirea pentru cei dragi?

Bolocan Ovidiu-Cristian

Bolocan Ovidiu-Cristian este autorul acestui blog. Il puteti gasi si urmari pe Twitter si Facebook.

, , ,

Comments are closed.