Am fost convins de invitatiile de botez sa particip in premiera la un asemenea eveniment

In urma cu putin timp am participat pentru prima data la un botez. Nu sunt fan al botezurilor si nici al nuntilor pentru ca imi place atmosfera aceea, si nici faptul ca se aude de seara pana dimineata numai muzica populara. Cu toate acestea, am participat la un botez fiindca am fost convins de invitatiile primite de mine si ai mei.

Iata de ce cred ca daca ai devenit parinte in urma cu putin timp si esti in pregatiri pentru botez, ar trebui sa acorzi atentia cuvenita invitatiilor de botez.

Brusc am devenit curios de invitatiile de botez din online

Dupa ce m-am intors acasa de la petrecere, am cautat invitatii ieftine de botez in mediul online. Chiar daca eram nedormit si obosit (da, am dansat pe muzica populara!), am fost mult prea curios ca sa nu deschid laptop-ul si sa caut modele. iata ce am gasit AICI si mi-a placut:

  • Modele 3D, care sa rupa gura targului, cum spune o vorba romaneasca
  • Forma de marinar, care mie mi se pare amuzanta peste poate
  • Modele decupate impecabil, foarte elegante, bune de inramat
  • Model de locomotiva, adica unul cat se poate de jucaus, de ghidus si de barbatesc, pentru baietii care probabil ca au putere inca din stadiul de bebelusi
  • Model cu motive simbolice, in forma de scrisoare, pentru o printesa de bal, pare-mi-se
  • Invitatie de botez decupata si colorata atat de aprins si de inteligent, incat ai crede ca este o buburuza uriasa

Modelul de invitatie la botez care m-a convins era modelul cu locomotiva; atat de bine era redata locomotiva aceea, si atat de interesant mi s-a parut conceptul de a arata puterea, vigoarea, incat am zis ca da!, este o invitatie cu impact puternic.

Bineinteles ca modelele si formele acestea au rezultat in urma cautarilor mele pe Google, acolo unde am gasit si site-ul Invitatie-online.ro. Un nume bun de site pentru oamenii care nu cauta lucruri la intamplare, ci cauta exact invitatii de botez.

De ce se trimit aceste invitatii de botez haioase sau elegante?

Daca nu le vezi rostul, sa stii ca inainte nu le vedeam nici eu rostul, dar asta pentru ca tratam superficial subiectul, nu ii acordam importanta, eram ignorant.

La botez, bebelusul capata parinti spirituali, este o ceremonie religioasa urmata de o festivitate de bun gust care bucura pe parinti, pe rude si pe toti cei care cunosc tanara familie.

Stiu, probabil pe langa celelalte lucruri care tin de botez si trebuie platite, invitatiile par o cheltuiala in plus, insa daca invitatiile de botez sunt ieftine, iti vine mai usor sa le cumperi. Astfel,  iti poti alege invitatii frumoase fara sa iti para rau de sumele cheltuite.

Pentru botezul tau, alege si tu o invitatie online de botez care sa il reprezinte pe micut si sa reprezinte si intreaga voastra famiie. Daca imi vei trimite si mie o invitatie si va fi reusita, ma prezint numaidecat la botez!

 

Bolocan Ovidiu-Cristian

Bolocan Ovidiu-Cristian este autorul acestui blog. Il puteti gasi si urmari pe Twitter si Facebook.

, , , , ,

Comments are closed.