Apartamente noi in sectorul 5 din Bucuresti oferite de NovumInvest.ro

Apartamente noi in sectorul 5 al Bucurestiului sunt puse la dispozitia celor ce sunt in cautarea unui camin, de catre dezvoltatorul imobiliar NovumInvest.ro. Pentru ca la un moment dat toata lumea isi doreste sa isi formeze o familie, sa cumpere o casa pe care sa o transforme in camin si sa isi gaseasca fericirea, NovumInvest.ro ofera apartamente noi in zona 13 Septembrie foarte moderne, confortabile si spatioase.

O casa este o realizare, o realizare care vine dupa un tumult profesional, dar si sentimental, prin care majoritatea oamenilor vor trece. Momentul in care o casa devine un camin este unul dintre cele mai importante, acestea construiesc viata omului si, desi pot fi considerate lucruri materiale, aduc fericirea si linistea. Intr-un camin va veti intoarce dupa zile pline de activitati profesionale si tot aici va veti bucura de timpul liber, de aceea achizitionarea unei case a devenit un scop pe care il au aproape toti oamenii.

apartamente noi 13 Septembrie

Casele noi de vanzare din zona 13 Septembrie vin cu o multime de avantaje

Casele noi de vanzare din zona 13 Septembrie sunt oferite de dezvoltatorul imobiliar din Bucuresti, NovumInvest.ro.

Faptul ca apartamentele sunt noi, si inca in constructie, reprezinta un avantaj, pentru ca aici nu a mai stat nimeni inaintea voastra, pentru ca va puteti mobila apartamentul cum doriti si-l puteti zugravi cum va doriti.

Achizitionand un apartament nou in zona 13 Septembrie va veti bucura de liniste, de parcul din apropiere, parcul Sebastian, si de faptul ca veti sta la 30 de minute distanta de centrul Bucurestiului.

Iata care sunt avantajele pe care le veti avea daca veti cumpara un apartament nou oferit de NovumInvest.ro:

  • Instalatii – acestea sunt realizate cu tevile marca PEX si sunt distribuite fiecarui apartament
  • Garantie la centralele termice – centralele termice IMMERGAS EOLO STAR 24 KW pe care le au apartamentele noi de vanzare oferite de Novum Invest, au garantie 2 ani de zile
  • Obiecte sanitare de calitate superioara – obiectele sanitare cu care sunt mobilate baile sunt marca ROCA, un brand cu o activitate de aproape 100 de ani, recunoscut la nivel mondial

apartament nou sector 5

 

Acestea sunt doar cateva dintre avantajele pe care proiectul demarat de NovumInvest.ro le ofera. Iar bucuria de a locui intr-un apartament nou din Bucuresti, intr-o zona de interes, si intr-un imobil modern, nu se va compara cu nimic.

Apartament nou de vanzare in Bucuresti cu 2 sau 3 camere

Imobilul de locuinte pe care Novum Invest il ofera este unul dintre cele mai moderne proiecte realizate de acest dezvoltator imobiliar din Bucuresti.

Apartamentele noi din sectorul 5 care sunt puse la vanzare de catre NovumInvest.ro sunt de 2 si de 3 camere, astfel incat, in functie de nevoile pe care le aveti, si de numarul mebrilor din familia voastra, sa puteti alege unul din aceste case ce vor deveni un camin ideal.

Daca sunteti in cautarea unui apartament nou, nelocuit, in zona 13 Septembrie inseamna ca ati ajuns unde trebuia! Novum Invest este dezvoltatorul imobiliar din Bucuresti ce ofera beneficii tinerilor ce s-au hotarat sa se aseze la casa lor si sa-si formeze o familie.

Caminul, nu casa sau apartamentul, va fi marea realizare a vietii voastre!

apartament nou 13 Septembrie

Bolocan Ovidiu-Cristian

Bolocan Ovidiu-Cristian este autorul acestui blog. Il puteti gasi si urmari pe Twitter si Facebook.

, , , , ,

Comments are closed.