Arta de a scrie

Nu prea ma pricep la a-mi pune gandurile pe hartie, insa incerc mereu sa introduc in articolele mele informatie care poate fi „digerata” usor de cititor. Ca nu imi iese mereu, e partea a doua. Sunt insa si oameni care reusesc prin articolele redactate sa targeteze informatia respectiva, printr-un limbaj concis, pe care il intelege oricine. Aici ma refer la cei de la www.contentwriting.ro, care ofera, in opinia mea, servicii foarte bune de „content writing”. E adevarat ca un articol redactat corect si in acelasi timp relevant este mult mai bine vazut de Google decat linkurile simple. Se poate spune ca un link dintr-un articol este mult mai bun decat un link sitewide.

Desigur link-ul este mult mai bun daca acel articol este format din informatii relevante si sunt scrise corect din punct de vedere lingvistic. De aceea cred ca si scrisul este o arta. Poate nu la fel de complicata ca alte tipuri de domenii, insa la fel de importanta, mai ales in conditiile in care vad in fiecare zi oameni care scriu gresit, din punct de vedere gramatical. Ma uitam si la portofoliul baietilor de la contentwriting.ro si am citit cateva dintre articolele scrise de ei. Articole concise, usor de inteles pentru cititori si cred ca fiecare articol de-al lor a transmis exact ceea ce si-au propus.

Daca nu sunteti foarte priceputi la a scrie articole originale si concise apelati la „baietii astia cu elefantul” pentru ca se pricep foarte bine la ceea ce fac.

Bolocan Ovidiu-Cristian

Bolocan Ovidiu-Cristian este autorul acestui blog. Il puteti gasi si urmari pe Twitter si Facebook.

, , ,

2 Responses to Arta de a scrie

  1. Cristi Milea 8 aprilie 2013 at 15:27 #

    Sa stii ca esti pe drumul cel bun, succes in continuare bloggere 🙂

  2. Bolocan Ovidiu-Cristian 8 aprilie 2013 at 15:28 #

    Multumesc frumos. Si tie mult succes Cristi. 😛