Asigurare casco de la Gothaer

gothaer asigurare cascoO masina asigurata pentru riscurile care conteaza cu asigurarea CASCO de la Gothaer

Masina a devenit pentru multi dintre noi principalul mod de transport, fie ca ne deplasam la serviciu sau plecam cu familia in vacanta. Tocmai pentru ca ne folosim din ce in ce mai des de masina persoanala, ne dorim ca perioada de viata a masinii sa fie pe cat posibil de lunga. Cu asigurarea –‘’ Go CASCO’’-de la Gothaer ne asiguram masina pentru riscuri pe care o asigurarea obligatorie nu le acopera.
Ai numai de castigat cu o asigurare CASCO de la Gothaer
Beneficiezi de avantajele acestei asigurari inca de la inceput intrucat asigurarea are un pret accesibil, acopera o gama importanta de riscuri la care ar putea fi masina supusa, poti plati in rate prima de asigurare, servicii de calitate in caz de dauna si plata daunelor in medie in 10 zile de la primirea ultimului document precum si acoperire nationala cu prin peste 200 de service-uri partenere.

Masina asigurata multi-riscuri

Prin intermediul asigurarii ”Go CASCO” de la Gothaer, iti asiguri autovehiculul de o multime de riscuri, cum ar fi : avarii (cadere in apa/prapastie, lovituri, izbiri), caderea unui copac sau a unui bloc de zapada pe masina, derapari si/sau rasturnari, grindina, calamitati naturale (cutremur, inundatie, etc ), furt (al intregului autovehicul sau al unor parti componente), vandalism.

Despre Gothaer Asigurari Reasigurari

Gothaer Asigurari Reasigurari isi propune sa fie prima optiune a clientilor sai, avand standarde inalte in ceea ce priveste calitatea produselor si serviciilor oferite si bazandu-se totodata pe experienta vasta si pe sprijinul grupului Gothaer.
Suntem un asigurator in plina dezvoltare, cu peste 180 de angajati si un volum de prime brute subscrise de 66.72 milioane lei în 2013 (date preliminare, neauditate, la 31.12.2013) si ne-am propus sa devenim un jucator important pe piata de asigurari din Romania.
Produsele noastre sunt accesibile prin intermediul sediilor din Bucuresti si din alte orase mari din Romania, prin intermediul agentilor si brokerilor de asigurare autorizati, precum si online pe www.gothaer.ro.

Despre Grupul Gothaer

Gothaer Versicherungsbank VVaG este una din cele mai importante companii de asigurari mutuale din Germania si compania mama a grupului Gothaer, oferind produse de asigurari generale, de viata si sanatate. Cu o experienta de aproape 200 de ani in domeniul asigurarilor, Gothaer este asiguratorul ales de peste 3.5 millioane de clienti, gestionand un portofoliu de active de peste 22 miliarde Euro si un volum anual de prime brute subscrise de aproximativ 4 miliarde de Euro.
Grupul Gothaer a decis expansiunea in afara Germaniei, intrand in CEE prin achizitia asiguratorului polonez PTU (Polskie Towarzystwo Ubezpieczen S.A.) precum si prin implicare in asociatia europeana a asiguratorilor Eurapco.
In anul 2012, Gothaer Finanzholding AG a achizitionat o parte din actiunile societatii PLATINUM Asigurari Reasigurari, astazi recunoscuta pe piata sub numele Gothaer Asigurari Reasigurari. In prezent, Gothaer Finanzholding AG detine pachetul majoritar in Gothaer Asigurari Reasigurari S.A.

Articol similar despre Gothaer pe Wall Street

Bolocan Ovidiu-Cristian

Bolocan Ovidiu-Cristian este autorul acestui blog. Il puteti gasi si urmari pe Twitter si Facebook.

, ,

Comments are closed.