Aveti grija la advertiserul Matar din ProfitShare! 50% din comisioane respinse!

Personal, am o parere foarte buna despre Profitshare insa anumiti advertiseri din cadrul acestui sistem de afiliere nu isi au rostul. Vreau sa precizez inca de pe acum ca aceste afirmatii sunt doar pareri personale. Mai cunosc oameni care fac parte atat din sistemul de afiliere Profitshare, cat si in 2Parale. Intr-adevar, Profitshare are anumite avantaje, insa majoritatea situatiilor sunt rezolvate de catre advertiseri. Cei de la Profitshare nu fac decat sa intermedieze aceasta legatura intre afiliat si advertiser.

Caz simplu: Matar.ro; afiliat, nisa incaltaminte, numai bun pentru aceasta perioada in iarna, in care majoritatea cauta cizme si ghete. Perioada de Black Friday a fost o perioada buna pentru cei care se decisesera sa promoveze Matar. Comisioane bune, multe produse in site, aproape toate ingredientele pentru a avea o rata buna de conversie. Pentru cei care nu stiu afiliatii NU inregistreaza comisioane la comenzile telefonice!

matar profitshare scam

Ce fac cei de la Matar?

Toate comisioanele mici sunt aprobate, iar cele mari nu prea. Imaginea de mai sus o dovedeste. 10 comisioane in valoare de 200 de lei sunt respinse, iar cele 19 de 37o de lei aprobate.

matar.ro advertiser scam profitshare.ro

Nu mai zic de comisioane aprobate dupa o luna, in conditiile in care alti advertiseri aproba comisioane chiar in aceeasi zi. Asta arata cat de mult respecta afiliatii, Matar.

Am zis ca e mai bine pentru cei care doresc sa promoveze Matar sa stie in ce se baga. Stiu ca exista si cazuri in care clientul alege returul produsului, moment in care advertiserul respinge comisionul, insa rata de aproape 50% ma face sa imi pun semne de intrebare despre corectitudinea Matar.

Comunicate de presa precum http://www.ecomunicate.ro/comunicate-de-presa/afaceri-comert/2/magazinul-matarro-construieste-un-program-de-afiliere-premium-alaturi-de-profitshare-19926.html mascheaza ce se intampla in spatele advertiserului Matar.

Concluzie dupa experienta cu advertiserul Matar din ProfitShare

Concluzia pe care o pot trage dupa experienta Matar: Ori magazinul comercializeaza numai „facaturi”, ori isi bat joc de afiliati. Sa ai retur la aproape 30-40% din produse e trist.

Imaginile sunt din contul de Profitshare al unui prieten care se afla in aceeasi situatie ca si mine.

Bolocan Ovidiu-Cristian

Bolocan Ovidiu-Cristian este autorul acestui blog. Il puteti gasi si urmari pe Twitter si Facebook.

, , , , , , , ,

5 Responses to Aveti grija la advertiserul Matar din ProfitShare! 50% din comisioane respinse!

 1. Raluca Ene 13 decembrie 2013 at 19:33 #

  Salut Ovidiu,

  Am vrut sa verificam si noi ceea ce ai descris mai sus, deoarece situatiile de acest gen sunt cu siguranta nedorite atat de noi, cat si de afiliati. Dar din ce am vazut eu, rata de anulare nu s-ar ridica la 50% ci s-ar pozitiona mai degraba undeva la 34% pentru contul amintit, in luna octombrie. Pentru luna noiembrie rata de anulare ar fi de 6% in acest moment. As mentiona ca am folosit ca si baza de calcul totalul conversiilor Matar inregistrate indiferent de status si numarul conversiilor care sunt cu adevarat anulate.

  Poate reusim sa intelegem impreuna de unde provine totusi aceasta diferenta. Ce baza de calcul ai folosit si care este perioada care te intereseaza?

  As mai vrea sa stii ca ai asigurat sprijinul nostru pentru orice fel de clarificare si chiar te incurajez sa ne scrii cand e ceva neclar – uneori e suficient un mic dialog ca sa imbunatatim lucrurile.

 2. Bolocan Ovidiu-Cristian 14 decembrie 2013 at 2:23 #

  In luna noiembrie am incetat sa mai promovez campania Matar, de acolo si rata de anulare de 6%.
  Te rog sa citesti articolul din nou, de data asta cu o mai multa atentie, si poate vei observa ca datele au fost calculate pe baza unor informatii din contul unui prieten, care promoveaza tot campania Matar, prin programul de afiliere Profitshare.

  Totusi, iti multumesc pentru calculul asupra contului meu, legat de rata de anulare a comisioanelor.
  Poate unii considera ca o rata de anulare de 34% este acceptabila, insa eu nu sunt de aceeasi parere. Afirm acest lucru dupa experienta promovarii unor campanii si in 2Parale.

  Nu vreau sa mai amintesc faptul ca Matar aproba comisioanele in functie de valoarea acestora. In general comisioanele mari sunt anulate.

  Daca poti sa ma lamuresti in privinta acestor aspecte vom „reusi sa intelegem impreuna” ce se intampla de fapt cu advertiserul Matar.

 3. Ionut 22 decembrie 2013 at 11:45 #

  Bolocan nu doar la Matar sunt probleme.. nu doar ei anuleaza comisioane mari uitete aici http://postimg.org/image/57d0k4yml/ 🙂 toate in emag , toate comisioanele de 80lei de 60 lei le-au respins iar pe cele de 1leu , 2lei le-au aprobat. In poza se vede o diferenta de 30 comenzi iar daca faci o diferenta la bani o sa vezi doar 94lei.
  Sooo asta e trebuie sa ne multumim cu ce avem.

 4. Bolocan Ovidiu-Cristian 24 decembrie 2013 at 20:47 #

  Da. Si in afiliere ca in viata. Toata lumea incearca sa te traga in piept.

  Asta e trist.

 5. Eduard 12 ianuarie 2014 at 18:11 #

  Peste tot esti tras in piept, trebuie sa invatam sa traim cu chestia asta.