B-mall.ro – un magazin de haine online de firma care imi place

Pana acum nu mi-am comandat haine online insa cred ca e timpul sa o fac. Ca si in mediul offline avem de unde alege atunci cand ne hotaram sa cautam niste haine, incaltaminte sau poate niste accesorii. In acest moment exista o multime de magazine de haine online, fiecare cu propria oferta, propriile produse etc. Am dat peste o multime de magazine care mi-au placut. Mi-au placut produsele, uneori chiar si preturile, insa am ramas la un singur magazin online de haine, si anume, B-mall.ro.
B-mall.ro: Magazin Haine Online
Prima oara cand am intrat pe www.b-mall.ro nu mi-a venit sa cred ca au atatea produse in stoc, insa ulterior am aflat ca nu este asa. Cred ca era imposibil sa ai pe stoc peste 100.000 de produse cate au ei pe site acum. Oricum nu conteaza chiar asa mult daca are produsele pe stoc sau nu, cel putin pentru mine. Cred ca nici cei de la Mycloset.ro nu au pe stoc produsele, deci nu e ceva nou la magazinele care comercializeaza haine online de firma. De ceva timp imi doresc un ceas Fossil, iar primul si singurul site unde l-am gasit a fost B-mall.ro. Urat e ca e cam foarte, foarte scump pentru bugetul meu, insa poate intr-o buna zi o sa pot sa mi-l permit. Sper sa mai fie disponibil pe site pana atunci. Un magazin de haine online precum B-mall.ro cred ca poate satisface orice tip de client care isi doreste niste haine de calitate. O multime de branduri sunt disponibile pe B-mall.ro precum, Lacoste, Calvin Klein, Fossil, Diesel, Guess, Adidas, Polo, Columbia, Merrel, Skechers, Timberland, Steve Madden, Converse, Reebok, Tommy Hilfiger si multi altii. Astea mi s-au parut cele mai importante branduri de haine, incaltaminte si accesorii de pe B-mall. Mai sunt o multime, insa m-am rezumat numai la astea.

Am vazut ca au peste 3000 de modele de adidasi pentru barbati deci aveti de unde alege si pe partea de incaltaminte. In momentul cand doriti sa va imbogatiti garderoba cu niste piese vestimentare exceptionale, din toate punctele de vedere, va recomand magazinul de haine online B-Mall.ro. Pentru cei care vor pareri despre B-mall.ro sau opinii pot sa le garantez ca toate produsele sunt autentice!

Ma uit la meciuri pe site-ul myp2p gratuit!

Bolocan Ovidiu-Cristian

Bolocan Ovidiu-Cristian este autorul acestui blog. Il puteti gasi si urmari pe Twitter si Facebook.

, , , , , , , , , , , , , ,

2 Responses to B-mall.ro – un magazin de haine online de firma care imi place

  1. Tabara 19 iunie 2013 at 18:31 #

    Tot internetul vuieste de magazinul asta de haine. Este frumos ceasul, m-ar ajuta in tabara sa cronometrez atelierele 😀 IMi plac magazinele care imi ofera o gama larga de produse. Asa comand mai multe dintr-un singur loc si am un singur comision de transport

  2. Bolocan Ovidiu-Cristian 21 iunie 2013 at 10:39 #

    Din cate stiu eu, B-mall.ro ofera transport gratuit si chiar si retur la orice produs, indiferent de pret. Deci daca nu ti se potriveste sau gasesti vreun defect la produs poti sa il returnezi gratuit. Nu multe magazine de haine online au posibilitatea asta.