Biletele de avion si camerele la hotel pot fi rezervate direct din Google

Utilizatorii vor putea cumpara bilete la avion si rezerva camere la hotel direct din cadrul motorului de cautare Google.

Gigantul american a modificat sectiunea Travel din cadrul propriului motor de cautare, astfel incat cei care urmeaza sa plece intr-o calatorie sa -si poata rezerva rapid atat bilete de avion, cat si cazarea.

Noua facilitate este disponibila pe versiunea mobila a Google si beneficiaza de o interfata noua, organizata pe tab-uri.

O simpla cautare pe Google dupa un oras sau dupa numele unui oras urmat de cuvinte precum „cazare”, „hotel”, „avion” etc. poate duce in sectiunea de calatorii a motorului de cautare.

Aici, se poate naviga pe unul din cele patru tab-uri alocate unor functii specifice. In afara de Explore, care afiseaza informatii generale, si Your Trips, care permite planuirea unei viitoare vizite, din tab-urile Flights si Hotels pot fi cautate si rezervate locuri la avion respectiv camere la hotel.

Cele doua optiuni, in afara de motorul de cautare al celor de la Google, sunt acum disponibile si in aplicatia Google Trips – o excelenta aplicatie de planificare a calatoriilor care poate salva informatiile necesare direct pe telefon.

Posibilitatea rezervarii camerelor la hotel si a biletelor de avion direct in Google, vine la putin timp dupa ce compania americana a anuntat ca poate avertiza utilizatorii in cazul in care avioanele au intarzieri inaintea companiilor aeriene, gratie unui algoritm de inteligenta artificiala.

Sursa https://www.news.ro/economic/it-c/biletele-de-avion-si-camerele-la-hotel-pot-fi-rezervate-direct-din-google-1922401108002018020817869358

Bolocan Ovidiu-Cristian

Bolocan Ovidiu-Cristian este autorul acestui blog. Il puteti gasi si urmari pe Twitter si Facebook.

,

Comments are closed.