Blugii de barbati de pe Bigotti.ro se poarta, se curata, apoi se poarta iar

Blugii de barbati sunt piesele-cheie din garderobele masculine. Blugii sunt universal valabili, universal recunoscuti, unanim apreciati, dar aceste lucruri nu inseamna ca un singur model de blugi este suficient. Ori ca te imbraci cu blugi regular, ori cu blugi slim, trebuie sa ii alternezi, altfel ai parea lipsit de imaginatie. Ori ca porti blugi in culori inchise, ori in culori deschise, trebuie sa alternezi, altfel nu ai putea sa ii asortezi cu tricoul/camasa/sacoul ales. De rupturi, numai de bine! Jongleaza cu diverse modele de blugi de barbati, nu plictisi prin repetitie!

blugi barbatesti

Asadar, blugii pentru barbati sunt articolele vestimentare care necesita sa fie variate; o pereche se poarta, apoi se lasa acasa, facand loc alteia, apoi se poarta iar, in functie de preferinte si de ocazie, in functie de dispozitie si de prestatie.

Pantalonii de barbati au ajuns sa fie zeci de variante, incat sa poti sa ii alternezi cum se cuvine

Pantalonii de barbati dintr-un magazin online de tipul Bigotti.ro pot sa infatiseze atatea modele incat sa ai de unde sa te „dotezi” cu mai multe modele de blugi barbatesti. Cert este ca in mediul online gasesti, oricum, mai multe modele decat ai putea gasi in magazinele fizice.

Blugii de barbati din online sunt si mai convenabili la pret, pe deasupra. Cam ce ai putea gasi in online? Poti afla cateva exemple din lista de mai jos:

  • Blugi superslim, pentru vestimentatii fara cusur, adaptat stilului vestimentar predominant in 2016, bleumarin prin excelenta, senzationali, dar daca nu esti subtirel, s-ar putea sa nu iti vina bine
  • Blugi slim, in culori variate, cu rupturi sau fara, dar pentru aparitiile elegante, fara rupturi, mai bine
  • Blugi regular, pentru barbatii care nu tin cu tot dinadinsul sa li se vada picioarele lucrate la sala, ci tin doar sa imbrace piciorul cu un material de calitate; aici, libertatea de alegere a modelului, de asociere este, practic, nelimitata, putand fi asociati cu absolut orice tricou, bluza, outfit in general

blugi barbati

 

Modelele de mai sus sunt mai mult categorii, si nu infatiseaza nici multe detalii. De ce? Lista de mai sus infatiseaza mai mult selectiile de pe Bigotti.ro, un magazin online de imbracaminte care insufla stilul italian in moda masculina.

Pantalonul pentru barbati care este perfect, zi de zi: denimul

Daca nu te intereseaza aceasta eleganta si rafinata gama de blugi de barbati in online, poti studia alte locuri din internetul acesta mare. Dar retine ca nu gasesti in locurile cu lume buna blugi rupti si haine desantate sau mulate extraordinar de mult, desi pe strada sunt apreciate mai mult acelea. Tine cont de cateva sfaturi despre cum sa te imbraci si totul va fi in regula.

Asadar, schimba-ti aspectul, nu fi plictisitor, du-te si la restaurante sau baluri cu blugi – sa vezi daca rigid esti tu sau mentalitatea celor care au trasat politicile restaurantului sau salii de bal cu privire la clientela. Ia blugii din online, poarta-i, lasa-i acasa si incearca altceva, apoi poarta-i din nou pe aceia, cand se vor potrivi iar.

blugi pentru barbati

Bolocan Ovidiu-Cristian

Bolocan Ovidiu-Cristian este autorul acestui blog. Il puteti gasi si urmari pe Twitter si Facebook.

, , , ,

Comments are closed.