Boiliesul pentru crapi – Mai accesibil cel de la Carping.ro decat cel al standurilor stradale

„Boilies, unde gasesc momeala de tip boilies pentru crapi?” a intrebat in dreapta si in stanga Ionut, in timp ce se afla intre mai multe standuri ale unei piete, care comercializau articole pentru pescuit.

In ciuda insistentei lui Ionut, raspunsul asteptat nu a venit atat de usor. Sau, mai precis, nu a venit deloc. Comerciantii fie arborau niste priviri care tradau faptul ca sunt necunoscatori, fie dadeau din umeri si spuneau ca nu au o astfel de momeala pentru crapi.

In rest, pe mesele comerciantilor se gaseau de toate: lansete, mulinete, suporti, semnalizatori, accesorii pentru nadire, mincioguri, saci pentru pastrarea crapului, chiar si navomodele care planteaza momeala.

Ionut a mai dat cateva ture printre standurile pietei in speranta ca va gasi boiliesul pentru crapi, insa caldura suportata si nervii usor intinsi au fost in zadar. Niciun comerciant al respectivei piete nu detinea in stocul sau boilies pentru crapi.

Momeala pentru crapi: Carping.ro se adreseaza tuturor buzunarelor

Boiliesul pentru crapi, asa cum s-a convins si Ionut, este mult mai usor de gasit si de cumparat din mediul online. Datorita Internetului, spatiul virtual este doldora de magazine, care plaseaza pe piata boilies ademenitor, capabil sa trezeasca pana si simturile pestilor de pe fundul baltilor. Unul dintre aceste magazine online este Carping.ro.

Ionut, in urma catorva click-uri si a unor batai rapide in tastele computerului, ajunge in catalogul virtual prezentat de Carping.ro. In acesta se gaseau urmatoarele tipuri de boilies pentru crapi:

  • Boilies Premium- aceasta gama contine momeala IceBreaker, care este optima pentru „a sparge gheata” de la inceputul unei partide de pescuit care are loc la temperaturi mici, boiliesul Premium Meat (momeala desavarsita de echipa celor de la Carping.ro pe parcursul a mai multe concursuri la care au participat in mod exclusiv pescari profesionisti), boiliesul Premium Sweet (momeala a carei valoare nutritiva este mare) sau boiliesul Premium Frankfurter (la baza, aceasta momeala are o aroma care ademeneste crapii)
  • Boilies Classic- in aceasta gama sunt cuprinse boiliesul Sweet Corn (aceasta momeala are ingrediente precum proteina, spartura, faina ulei, aroma, amidon), boilies Classic Meat (faina de peste,  CSL, seminte, uleiuri, aditivi, Robin Red, Amino, HNV, Betaina,) sau boiliesul Classic Belachan
  • Boilies Economic- momeala prezentata in aceasta gama este optima pentru nadirea masiva. Boiliesul de tip Economic se comercializeaza si in cantitati mai mari

In timpul petrecut in fata calculatorului, Ionut este ametit de numarul mare de tipuri de boiliesuri pentru crapi. In cele din urma, se decide sa isi cumpere un boilies din gama Premium, care se adreseaza pescarilor profesionisti si un boilies din gama Economic, pentru nadirea masiva. O poveste buna pescareasca incepe cu un boilies pe masura.

Boiliesul pentru crapi – cum se cumpara?

Ceea ce l-a incantat tare pe Ionut a constat in faptul ca, pentru a isi cumpara boilies pentru crapi, nu mai trebuie sa bata in lung si in lat pietele.

Boiliesul pentru crapi de la Carping.ro se poate cumpara prin intermediul unei comenzi online, care necesita doar accesul la un calculator conectat la internet.

Un reprezentant Carping.ro va poate oferi toate informatiile necesare referitoare la boilies pentru crapi la numarul de telefon 0740.020.025.

Bolocan Ovidiu-Cristian

Bolocan Ovidiu-Cristian este autorul acestui blog. Il puteti gasi si urmari pe Twitter si Facebook.

, , ,

Comments are closed.