Camasile barbatesti de pe internet sunt un spectacol in sine

Cand te afli intr-un magazin online unde apar si camasi pentru barbati, dai scroll si ramai uimit de cat de multe modele pot exista. Te uiti mai apoi la tine, privesti inapoi pe site si iti dai seama ca indiferent de ce dimensiuni ai avea, ce fizionomie ai avea si ce ti-ar placea sa porti, poti gasi in scurt timp nu una, nu doua, ci mai multe camasi preferate. De aceea, camasile barbatesti sunt un spectacol in sine care, de obicei, se incheie cu o achizitie noua pentru tine.

Indiferent daca esti genul care probeaza camasile inainte de achizitionare sau te bazezi pe specificatiile online, ai dreptate. Un spectacol poate exista si intr-un fel, si in altul, numai ca o desfatare a simturilor, dupa cum se spune in reclame, nu poate exista fizic decat prin procese lungi si obositoare in cabina de proba. Poti vedea in mediul online fotografii si recenzii ale unui „spectacol al camasilor”, sau poti sa te duci sa il vezi fara recenzii.

Protagonistii spectacolului camasilor barbatesti din mediul online

Pastrand ideea spectacolului total oferit de alaturarea atator modele de camasi de barbati intr-un singur loc pe internet, vezi care sunt „actorii” care „joaca”, astfel, in acest „spectacol”:

  • Camasile cu guler clasic, cu nasturi sau in forma de papion
  • Camasile fara manseta, cu manseta cu nasturi sau cu manseta rotunda
  • Camasile cu desen in dungi, caro, in stropi, cu picatele, cu motive florale sau uni
  • Camasile S, M, L, XL, XXL si chiar 3XL
  • Camasile cu croiala de corp superslim, slim si regular
  • Camasile in stil casual, smart casual (fara ca stilul casual sa insemne ceva negativ), clasice ori ceremoniale

Culorile cu care camasile innebunesc barbatii

Aici conteaza culorile in asociere cu modelele, asadar este greu de spus. Dar dincolo de preferinta de culoare, poti purta si alte culori, pe care probabil ca nu le prefer, dar care nu iti sunt nici antipatice, numai pentru a impresiona sau pentru a se potrivi in anumite medii. Daca esti putin mai sobru ca persoana, te poti adapta unui mediu mai ludic abordand o culoare mai jucausa, si viceversa. Iata cateva culori care sa serveasca drept exemplu: maro, alb, gri, negru, bleu, vernil si chiar bleumarin, pe de o parte, si galben, multicolor, lila, mov, verde, rosu si roz pe de alta parte.

O comanda online de camasi barbatesti inseamna consumarea spectacolului, alegerea partii potrivite din spectacol si acea parte din spectacol care ti-a placut iti vine acasa; este mult mai avantajoasa achizitionarea unei camasi din mediul online, din aceste considerente si, inclusiv, din punct de vedere al costului implicat (de obicei, camasile de barbati au pretul mai mic pe un magazin online fata de pretul practicat de magazinele fizice).

Un ultim argument: te poti bucura de spectacolul dat de camasile barbatesti de la tine de acasa, stand cu laptopul in brate oricum si oricand. Magazinele online functioneaza 24/7 si ajungi la ele prin numai cateva taste apasate si putine click-uri date.

Bolocan Ovidiu-Cristian

Bolocan Ovidiu-Cristian este autorul acestui blog. Il puteti gasi si urmari pe Twitter si Facebook.

, , , , ,

Comments are closed.