Camere de supraveghere de exterior de la A2t.ro – Paza buna trece primejdia rea!

Camerele de supraveghere pentru exterior se adreseaza persoanelor care sunt plecate o mare parte din timpul lor de acasa, oamenilor care locuiesc in zone al caror grad de infractionalitate este ridcat sau, pur si simplu, celor care au drept principiu „paza buna trece primejdia rea”.

In prezent, a iti dota spatiul rezidential, firma sau magazinul cu o camera de supraveghere nu mai reprezinta un lux. Camerele de supraveghere se gasesc fara prea mult efort, mai ales in mediul online.

Totusi, nu toate aparatele de supraveghere video sunt de calitate. Multe dintre acestea sunt confectionate de firme necunoscute, din materiale de proasta calitate. Asadar, cand va cumparati camerele de supraveghere de exterior, trebuie sa va orientati catre stocurile puse la dispozitie de magazinele online, care furnizeaza produse premium. In ciuda denumirii pretentioase de „premium”, preturile acestor echipamente sunt competitive.

Sisteme de supraveghere video pentru exterior – Oferta A2t.ro contine zeci de modele

Sisteme de supraveghere video pentru exterior, confectionate din materiale de top si care rezista la actele de vandalism sunt comercializate de specialistii de la baza magazinului online A2t.ro.

Echipamentele plasate pe piata de A2T.ro pot inregistra si reda la o claritate ideala imaginile din timpul noptii intrucat sunt prevazute cu led-uri puternice si cu iluminatoare infrarosii. De asemenea, inregistrarea si redarea imaginilor din timpul noptii este posibila datorita faptului ca echipamentele beneficiaza de doi senzori CCD sau CMOS, primul fiind color, iar al doilea pentru imaginile alb-negru.

 Pe langa aceste lucruri, camerele de supraveghere pentru exterior de calitate sunt dotate cu functii pentru compensarea zonelor al caror contrast este puternic, pentru a compensa atunci cand lentila este inundatata de lumina soarelui sau pentru a reduce zgomotul de imagine.

In gama pusa la dispozitie de A2t.ro se gasesc urmatoarele modele:

  • Camera de supraveghere de 1 megapixel care reda imaginile HD
  • Camera de supraveghere de 2.5 megapixeli care reda imaginile la 1080P- acest model se poate utiliza doar cu sistemele de inregistrare DVR
  • Camera de supraveghere care rezista la temperaturile extreme si la actele de vandalism
  • Camera de supraveghere care reda imaginile FULL HD, fabricata de Sony- modelul poate surprinde si pe timpul noptii imagini color, daca spatiul filmat este iluminat, si se armonizeaza cu orice sistem de inregistrare analog sau HD
  • Camere de supraveghere Full HD care redau imaginile inregistrate si de la 60 de metri distanta. Acestea sunt prevazute cu zoom-uri optice puternice, cu auto focus si infrarosu inteligent

Camera de supraveghere de exterior –  Comand-o online si iti va livrata la domiciliu!

Proprietarii de magazine, managerii de firme sau tatii ingrijorati care isi doresc  sa isi monteze camere de supraveghere video de inalta calitate nu mai trebuie sa isi faca probleme cu privire la faptul ca nu au timp sa mearga pana la centrele comerciale, care furnizeaza astfel de sisteme.

Tot ce au de facut acestia consta in efectuarea unei comenzi online, care se realizeaza mai mult decat rapid, direct pe site-ul A2t.ro, de acasa sau de la serviciu cu ajutorul oricarui computer sau telefon.

Bolocan Ovidiu-Cristian

Bolocan Ovidiu-Cristian este autorul acestui blog. Il puteti gasi si urmari pe Twitter si Facebook.

, ,

Comments are closed.