Camerele escape room din Bucuresti, fenomenul care pune stapanire pe tot mai multi nonconformisti

Daca intrebi specialistii care sunt principalele atractii ale Bucurestiului, cel mai probabil vei primi raspunsuri precum: Muzeul Satului, Ateneul Roman, Parcul Cismigiu sau Cercul Militar National. Este foarte adevarat, insa Cryptex propune celor dornici de aventura si de a-si testa limitele o noua provocare escape room in Bucuresti.

In ce consta un joc de room escape din Bucuresti? Ei bine, gandeste-te ca esti intr-o camera intunecata si trebuie sa evadezi in 60 de minute, ajutat de prietenii tai.

Ai simtul aventurii si vrei sa iti soliciti la maximum imaginatia? Experimenteaza un escape room din Bucuresti!

Cauti indicii, rezolvi puzzle-uri, descoperi secrete si ai parte de surprize la tot pasul. Mister, intuitie, capacitatea de a gasi solutii in situatii limita. Toate acestea le regasesti sub numele unui singur joc: room escape din Bucuresti. Ai nevoie de inteligenta, ingeniozitate si multa, multa imaginatie ca sa poti evada din camera escape room din Bucuresti.

Nu ai mai jucat niciodata pana acum? Camerele escape room din Bucuresti asteapta sa le descoperi!

escape room bucuresit

Daca nu ai mai jucat niciodata ceva asemanator pana acum, trebuie sa fii foarte atent! Fiecarui mic detaliu trebuie sa ii acorzi o importanta covarsitoare si cu ajutorul atentiei distributive trebuie sa decizi cat mai repede, pentru ca presiunea timpului o vei resimti la fiecare pas.

Mania jocurilor de tip room escape aparute in Bucuresti a pornit de la jocurile video takagism, in care trebuie sa evadezi dand click pe diverse obiecte care apar pe ecranul calculatorului.

Iar daca primul astfel de joc dateaza din 1988, atunci cand John Wilson a lansat ,,Behind Closed Doors”, astazi poti gasi la Cryptex, in Bucuresti, patru astfel de room escape, dintre care doua sunt destinate exclusiv grupurilor. Vrei sa fii prieten cu un renumit hacker sau vrei sa il ajuti pe profesorul numerolog sa evadeze din Casa Conspirativa? Alege una dintre urmatoarele camere si evadeaza:

  • Anonymous 1, 2: impartiti-va in doua echipe si testati-va limitele in cele doua camere Anonymous
  • Casa conspirativa: esti inchis in locul in care profesorul in arta numerelor si a simbolurilor, J. Lockwood a disparut in mod surprinzator
  • Catacombele templierilor: descopera aici, cu ajutorul indiciilor, comoara ingropata de secole in adancul catacombelor
  • Arhivele Vaticanului 1, 2: vechiul se imbina cu noul si enigmele par de neelucidat in aceste doua camere

Criptex iti ofera cel mai inedit joc al momentului, cu noi aventuri, in care ai la dispozitie ghicitori, puzzle-uri, capcane sau jocuri de cuvinte, a caror menire este de a te ajuta sa gasesti cheia spre usa finala. Totul se petrece contra cronometru, pentru ca ai la dispozitie 60 de minute sa rezolvi misterul camerei in care ai intrat.

Nu ai nevoie de echipament special si nici de conditie fizica. Tot ce iti trebuie pentru a putea evada din camerele escape room din Bucuresti este inteligenta si inspiratia. Le ai? Fa-ti rezervare pe Cryptex pentru una din camerele preferate!

 

Bolocan Ovidiu-Cristian

Bolocan Ovidiu-Cristian este autorul acestui blog. Il puteti gasi si urmari pe Twitter si Facebook.
Comments are closed.