Cand iarna iti bate la usa, e bine sa o primesti cu multa caldura! Caloriferele din otel te pregatesc pentru o atmosfera de sarbatoare

Ca tot gospodarul, cand am simtit prima unda iernatica in atmosfera mi-am dat seama ca e timpul sa ma gandesc la incalzirea casei mele, pentru ca nimic nu e mai rau in cele 3-4 luni de frig si cateodata ger, incepand cu finalul sezonului ploios pana la Martisor, decat atmosfera rece si umeda din interiorul locuintei. Problema e ca incepand de iarna trecuta, caloriferele vechi, de fonta, ramase de pe vremea lui Ceasca de la vechii proprietari, au inceput sa nu mai dea caldura dorita si cateodata chiar imi ieseau aburi din gura, chiar daca nu era niciun geam deschis in toata casa.
Cu greu am iesit din iarna neatinsi de raceala sau, doamne-fereste, de vreo gripa mai periculoasa, insa m-am gandit ca in aceasta iarna sa nu mai experimentam aceeasi situatie si sa schimbam vechile sisteme termice cu niste calorifere de otel. Am auzit atat de mult lucruri bune despre acestea, ca se incalzesc foarte rapid, ca pot fi aerisite extrem de usor in fiecare toamna si ca nici macar nu trebuie tinute la maxim ca sa iti ofere o atmosfera placuta intreaga iarna.

De ce am optat pentru caloriferele din otel si nu pentru alte sisteme termice?

 

Asa cum am mai precizat, mi s-a indicat din mai multe surse ca cea mai rentabila metoda de incalzire sunt caloriferele de otel, nu neaparat pentru ca ar fi ultimul racnet la nivel de tehnologie, ci din urmatoarele motive:
calorifere din otel
• Sunt niste sisteme termice care isi fac treaba mai mult decat excelent, oferind o sursa de caldura pentru intreaga locuinta, in mod constant, toata iarna
• Nu costa deloc mult, nici la achizitie si nici la consumul de caldura, pentru ca pot oferi indeajuns de multa caldura incat sa nu fie nevoie de nivelul termic maxim
• Daca sunt puse de o firma de instalatii serioasa, pot fi chiar durabile, ceea ce inseamna ca timp de cateva zeci de ierni nu voi mai avea griji legate de schimbarea caloriferelor
Nu trebuie uitat ultimul punct, pentru ca daca aceste calorifere de otel nu sunt puse de o firma de instalatii profesionista, toata performanta lor termica va fi degeaba, pentru ca locuinta nu va fi incalzita suficient si eficient.

Unde am gasit cea mai buna oferta pentru caloriferele din otel pentru locuinta mea?

Cu acest gand al firmei de instalatii in minte, am decis sa caut nu doar un magazin care sa imi ofere posibilitatea de a achizitiona un calorifer, ci si serviciul de instalare la domiciliu, mai ales ca stau la casa, deci aveam nevoie de mai mult de un calorifer, pentru ca am 6 camere in total, plus bucataria si baile. Am gasit asadar solutia magazinului online InicInstal, care mi-a propus nu doar o oferta excelenta la calorifere, ci si instalarea tuturor acestora in toata casa, pentru ca reprezenta o operatiune prea complexa pentru a fi facuta de mine, care sunt, totusi, un insalator amator.
Caldura pentru aceasta iarna e asigurata, asadar, iar caloriferele din otel duduie deja cu caldura, in asa fel incat sunt nevoit cateodata sa mai deschid geamul ca sa se mai racoreasca in interior. Consider ca am facut o afacere foarte buna si ii multumesc firmei de instalatii InicInstal pentru ca mi-a instalat un sistem termic eficient, care imi va oferi un Craciun plin de caldura.

Bolocan Ovidiu-Cristian

Bolocan Ovidiu-Cristian este autorul acestui blog. Il puteti gasi si urmari pe Twitter si Facebook.

, , ,

Comments are closed.