Candy bar-ul din Bucuresti este „Sweet corner” in America

Cum era si normal, tot americanii au scos trendul candy bar-urilor, la ei se numeste „The sweet corner” si incet dar sigur a ajuns si in Europa, si mai apoi in Bucuresti.

Micul Paris nu putea sa nu preia acest trend, la inceput chiar a fost un soc si ceva cu adevarat unic, acum socul este atunci cand vezi o petrecere fara candy bar, de parca acesta este cel mai ieftin moft.

IMG_6755Candy bar-urile au intr-adevar farmecul lor si chiar sunt un personaj dulce si foarte reusit, care schimba design-ul salii de evenimente, insa cheltuielile sun destul de marii. Merita? Depinde din ce punct de vedere privesti, daca ai un candy bar si nu le mai oferi oaspetilor tort, da, pentru ca scapi de o cheltuiala in plus.

Candy bar-urile sunt primele „preparate ale petrecerii”, iar pana la jumatatea serii delicioasele mini prajituri dispar, chiar si cei ce nu vor sa recunoasca, ar gusta din fiecare in parte.

Atunci cand iti doresti un candy bar la petrecerea ta din Bucuresti trebuie sa te asiguri ca este ceea ce iti doresti, nu doar un moft si un trend pe care il urmezi.

Alegi un candy bar in Bucuresti in functie de:

  • Numarul de invitati – trebuie sa stii cu aproximatie numarul de invitati pe care il ai, in functie IMG_6751-2de acesta vei putea comanda candy bar-ul. Astfel evitati sa ramaneti cu candy barul pe jumatate plin
  • Tema evenimentului – candy bar-ul intregeste evenimentul, doar in cazull in care este in conformitate cu tot decorul salii de petrecere. Mentionati cu exactitate cu va doriti sa arate candy barul de la petrecerea voastra, iar in cazul in care nu sunteti sigur de ceea ce vreti va puteti folosi de pozele de pe internet, este plin de exemple de candy bar-uri din Bucuresti sau din strainatate
  • Petrecerea pe care o aveti – candy bar-urile sunt de mai multe tipuri: pentru nunta, pentru botez, pentru majorat si asa mai departe. Mentionati si acest detaliu important celor care va realizeaza candy bar-ul
  • Ce mini prajituri vi se ofera – design si gust acestea sunt cerintele pe care trebuie sa le indeplineasca prajiturile care va compun candy bar-ul. Alegeti o cofetarie care are experienta in domeniu si stie exact cam care sunt prajiturile unui candy bar care starnesc reactii placute in randul invitatiilor

Candy bar-ul isi face prezenta la petrecerile bucurestenilor

Acum aproape orice cofetarie, fie si online, isi pune la dispozitie acest serviciu. Alegeti cofetaria online care are exeperienta si poze pe site-ul oficial cu alte candy bar-uri realizate.

Un candy bar la o petrecere din Bucuresti este comun, insa un candy bar reusit la un eveniment grandios in Bucuresti este un succes total. Asa ca daca va doriti un candy bar la petrecerea voastra, incercati sa epatati si sa le oferiti oaspetilor mai mult decat un simplu trend!

Acel  „sweet corner” al americanilor este candy bar-ul reusit si inedit al bucurestenilor, atat la nivelul design-ului cat si la cel al gustului!

11659564_938494979544392_8489509700467499556_n

 

 

Bolocan Ovidiu-Cristian

Bolocan Ovidiu-Cristian este autorul acestui blog. Il puteti gasi si urmari pe Twitter si Facebook.

,

Comments are closed.