Casa de Gradina in 3 pasi simpli: Cum o construiesti si amenajezi

Casa de Gr?din? în 3 pa?i simpli: Cum o construie?ti ?i amenajezi

Multi dintre noi citim reviste despre modalitatile de construire sau de amenajare a locuintei pentru a ne face idei si totodata pentru a le pune in practica. Intrebarile de mai jos te vor ajuta sa descoperi care sunt raspunsurile daca doresti sa ai un loc destinat relaxarii chiar in gradina ta.

Aici sunt intrebarile despre ce, unde si cum sa alegi sa construiesti o casa de gradina asa cum ai visat:

Ce casa de gradina sa alegi?

O casa potrivita pentru orice scop poate fi gasita in reviste sau chiar in planurile voastre. Atunci cand va hotarati sa construiti luati ca baza scopul casei, selectati planul corespunzator si designul potrivit. Grosimea peretelui trebuie proiectata in functie de marimea si scopul casei. Este important sa va pastrati in minte, mai presus de toate, confortul maxim de utilizare si functionalitate, nu cel mai mic pret.

Proprietarii gradinilor mici, care au nevoie de un spatiu pentru unelte sau lemn de foc, pot alege dintr-o gama de hale usor de instalat din elemente prefabricate. Acestea sunt cabine din elemente care trebuie sa fie insurubate impreuna. Elementele sunt realizate din placi care sunt atasate de cadre.

Tineti cont de calitatea usilor si ferestrelor, multe dintre case au praguri practice, usoare si acoperite cu metal, ferestrele care se deschid spre interior sunt in cea mai mare parte ferestre inclinate iar usile si ferestrele de calitate superioara au geamuri duble, garnituri de cauciuc si jgheab de metal. Atunci cand doriti sa va ocupati de instalatiile termice, sanitare si de ventilatie pentru acest tip de casa, poti da click aici pentru servicii profesioniste de montaj si produse de calitate.

Care trebuie sa fie continutul pachetului de locuinte?

Elementele prefabricate ale casei de gradina, de regula sunt ambalate pentru transport. Pachetul pentru construirea unei astfel de locuinte trebuie sa includa toate piesele necesare pentru construirea casei: grinzi de fundatie, planseu si placi de acoperis, elemente de perete cu pereti deschisi, usi si ferestre prevazute cu sticla, tavane pentru acoperisuri si podele, seturi de asamblare inclusiv suruburi, cuie etc.

La capitolul decoratiuni, nu trebuie sa investesti sume serioase de bani pentru a face acest spatiu sa arate bine, sa fie unul primitor. Te poti folosi de obiecte decorative pe care nu le mai utilizezi in casa de locuit, lucruri vechi care nu isi mai gasesc intrebuintare si accesorii de prin garaj, care pot juca rol de decoratiuni. O pensula si cateva vopsele colorate te vor salva imediat!

Pachetul de acest tip cantareste intre 300 si 2000 kg, in functie de dimensiunea unei case. De exemplu, in loc de sticla obisnuita, casele pentru copii sunt prevazute cu plexiglas mai putin fragil pentru siguranta, unele pachete de case includ deja acoperis care poate fi altfel cumparat ca un extra.

Toate elementele din lemn sunt naturale si trebuie sa fie tratate cu produse de protectie a lemnului de catre client pentru a rezista efectelor meteorologice.

De unde incepe instalarea casei de gradina?

Instalarea unei case de gradina incepe de la pregatirea unei fundatii perfecte.Turnarea unei fundatii din beton nu este esentiala in acest scop. Blocurile de constructie usoare, placile de beton sau posturile sunt, de asemenea, adecvate ca baza. Acestea trebuie sa fie sapate partial in pamant si nivelate inainte de instalarea casei pentru a impiedica scufundarea casei.

Toate aceste intrebari te vor ajuta sa gasesti raspunsurile rapide si potrivite pentru toate gusturile voastre in materie de case de gradina.

Casa este locul drag pastrat in inima noastra!

 

Bolocan Ovidiu-Cristian

Bolocan Ovidiu-Cristian este autorul acestui blog. Il puteti gasi si urmari pe Twitter si Facebook.

,

Comments are closed.