Cauti o casa de vis de vanzare in Bucuresti?

Daca esti in cautarea unei case noi in Bucuresti, oferta de pe piata de imobiliare de case de vanzare in Capitala este una extrem de variata. Cu siguranta vei avea de unde sa alegi exact casa visurilor tale!

De multe ori, atunci cand esti in cautarea caminului perfect, incepi sa intri in alerta, iar stresul incepe sa-si spuna cuvantul. Alergi zapacit prin oras, alegi anunturi de prin ziare, mergi din usa in usa, intrebi vecinii, intrebi administratorii, in asa fel incat sa nu te trezesti ca in loc de o casa de vis ai una de cosmar.

Dupa un adevarat maraton, esti dezamagit de rezultate. Aproape ca-ti vine sa te lipsesti sa mai cumperi ceva. Dar oare stii ce anume gresesti in toata afacerea asta?

Nu ai luat cu tine partenerul ideal care sa te ajute sa-ti gasesti acel camin pe care sa-l numesti cu drag ”acasa”. O recomandare in acest sens este PremierImobiliare.ro, o agentie de imobiliare al carui rol este de a crea clienti multumiti si a prezenta cele mai bune oferte de case de vanzare in capitala.

Oferte exceptionale de case noi de vanzare

Normal ca acum iti vine mult mai usor sa cauti ceea ce ti-ar placea prin multitudinea de oferte deja create de Premierimobiliare.ro special pentru a-ti indeplini dorintele. O gama variata de case noi de vanzare sunt prezentate pe acest site, tot ceea ce ai de facut este sa cercetezi ofertele si sa-ti gasesti una care sa se muleze exact pe pretentiile tale.

Cateva exemple, care pot fi luate in seama de orice client care-si doreste o locuinta noua pusa in vanzare de aceasta agentie imobiliara, sunt:

 • O oferta extraordinara la un pret de doar 79.900 euro pentru o vila moderna cu o curte superba de 120 de mp intr-o zona linistita, doar de case.
 • Vila P+2 la pretul de 100.000 euro, care se vinde complet finisata.
 • Vila duplex 4 camerela pretul de 143.000 euro, care se vinde finisata si mobilata complet.
 • Vila englezeasca la cheie la 76.000 euro, intr-o zona extrem de linistita, ferita de agitatia orasului, face parte dintr-un ansamblu rezidential select.
 • Vila individuala cu finisaje de lux la pretul de 210.000 euro situata intr-o zona superba, care se vinde complet finisata la cheie, iar curtea ansamblului este amenajata cu spatii verzi si locuri de parcare.

Acestea sunt doar cateva dintre ofertele de case noi de vanzare prezentate de aceasta agentie imobiliara ce ajuta clientul cu informatii suplimentare, tot ce are de facut acesta este sa sune la numarul  de telefon afisat pe site. De asemenea, pentru cei care nu au banii toti, dar vor sa se imprumute de la banca, agentia ofera asistenta gratuita la realizarea dosarului bancar.

Confortul sporit al caselor puse in vanzare in Capitala

Ce anume iti doresti de la casa ta pentru a o numi cu drag ”camin”? Evident ca numeroase lucruri, toate cele care te relaxeaza, care te fac sa te simti bine atunci cand obosit dupa o zi la birou te intorci acasa.

Locuinta ta noua trebuie sa insumeze mai multe caracteristici si, in plus, sa fie total diferita fata de cea veche din care tocmai ai evadat:

 • Sa aiba un interior in stare exceptionala;
 • Incalzire prin termoficare;
 • Interfon;
 • Aer conditionat;
 • Vedere mixta;
 • Curte individuala;
 • Acces rapid la mijloacele de transport in comun;
 • Loc de parcare;
 • Spatiu verde.

Tot ceea ce ai de facut este sa mergi sa vizionezi una sau mai multe dintre casele de vanzare din Capitala, cu siguranta vei gasi exact locuinta de vis pe care ti-o doresti cu ardoare.

Nu uita, Premierimobiliare.ro este prietenul care la nevoie se cunoaste!

 

Bolocan Ovidiu-Cristian

Bolocan Ovidiu-Cristian este autorul acestui blog. Il puteti gasi si urmari pe Twitter si Facebook.

, ,

Comments are closed.