Ce ne dorim?

O intrebare buna la care multi dintre noi nu au raspunsul. E greu sa afli raspunsul, insa atunci cand stii ceea ce iti doresti vei reusi.

Provocarea apare la orice pas, insa doar putin ii dau curs. Consider ca provocarile inseamna ambitie, experienta si rezultate, indiferent de natura acestora. Mai cred ca noi ne definim prin alegerile pe care le facem. Prieteni, decizii, provocari, rezultate, inseamna ca noi alegem. Rezultatul este ceea ce alegem, insa multi dintre noi nici macar nu ajung sa cunoasca rezultatul. Merg pe principiul ca doar rezultatele vorbesc despre omul care esti sau incerci sa pari.

Orgoliul, marele meu defect, imi pune cateodata piedica in drumul meu. Insa tipul analitic din mine, compenseaza si reusesc sa ma mentin pe traseu. Sper ca mai sunt putine lap-uri pana la sfarsit si sa ating linia de „Finish”. Daca nu victorios, poate macar pe podium. Nu vreau sa cred ca am castigat doar pentru ca am participat.

Eu stiu ce imi doresc: sa fiu cel mai bun, alaturi de cei mai buni, impreuna cu cei mai buni. Mai simplu? Imi doresc sa reusesc!

Voi ce va doriti?

Poza: work-until-your-idols-become-your-rivals

 

Bolocan Ovidiu-Cristian

Bolocan Ovidiu-Cristian este autorul acestui blog. Il puteti gasi si urmari pe Twitter si Facebook.

One Response to Ce ne dorim?

  1. Filip 19 august 2014 at 23:57 #

    Frumos. Si poza, nu mai zic. Senzationala!!!