Ce personalitate ai in functie de felul in care ai biroul

Avand in vedere ca ne petrecem o buna parte din viata la birou, era de asteptat ca acesta “sa vorbeasca” intr-un fel sau altul si despre personalitatea noastra. Conform learning-mind.com, felul in care ne ordonam biroul, dar si lucrurile de pe acesta, ne caracterizeaza intr-un mod inedit.

Ce spune despre tine un birou organizat

Un birou bine pus la punct, unde fiecare lucru are locul lui bine stabilit, denota faptul ca esti un geniu functional. S-ar parea ca una dintre personalitatile care avea un astfel de birou bine organizat era si Marie Curie. Pe un astfel de birou nu stau decat lucruri absolut necesare, nicidecum decoratiuni sau alte accesorii nefolositoare.

Ce inseamna daca preferi jucariile si decoratiunile

Cu totii am vazut birouri pline de jucarii, magneti si alte decoratiuni amuzante – In mod surprinzator, specialistii spun ca astfel de spatii de munca sunt caracteristice persoanelor care lucreaza bine in echipa si care stiu ca munca trebuie alternata cu pauzele relaxante. Mark Twain ar fi avut un astfel de birou.

personalitatea ta reflectata in birou

Ce inseamna daca ai biroul aglomerat

In mod surprinzator, s-ar parea ca persoanele cu un birou aglomerat, plin de hartii, agende, creioane si alte obiecte necesare muncii de zi cu zi, sunt considerate a fi genii creative. Mai mult decat atat, unele voci spun ca si biroul lui Albert Einstein ar fi fost unul foarte aglomerat.

Ce spune despre tine un birou plin de gadget-uri

Daca iubesti tehnologia esti clar un geniu tehnologic. Sau cel putin asa cred specialistii care spun ca si Nikola Tesla ar fi avut biroul plin de mici inventii. In zilele noastre, asta s-ar traduce prin lampa cu USB, cana cu USB, telefon mobil, tableta si alte asemenea obiecte.

ce spune biroul despre tine

Bolocan Ovidiu-Cristian

Bolocan Ovidiu-Cristian este autorul acestui blog. Il puteti gasi si urmari pe Twitter si Facebook.

, ,

Comments are closed.