Ce sa nu faci dupa o despartire

Fiecare persoana sufera in modul ei diferit dupa ce incheie o relatie. Probabil vei simti durere, furie, pierdere si vei dori sa dispari o perioada.

Inainte sa povestesti lumii cat iti este de greu dupa o despartire, gandeste-te bine si citeste sfaturile noastre de mai jos.

Nu te scufunda in furie!

Nimanui nu ii place sa i se spuna sa-si tina sentimentele sub frau. Nici nu este bine. Mai bine vorbesti despre furia ta cu prietena ta cea mai buna sau scrie intr-un jurnal. Descatusarea acestor sentimente te ajuta sa mergi mai departe. Nu pierde timpul!
Nu invinovati!
Nu conteaza a cui a fost vina. Pentru ca o relatie sa mearga e nevoie de doua persoane, asa ca si vina se imparte. Nu pierde timpul cautand vinovatii si nici nu te pune la zid pentru anumite decizii luate. Ce a fost a fost!

Nu te indoi!

Daca tu esti cea care a luat decizia despartirii, nu te gandi ca poate ai facut o greseala si poate ar trebui sa va impacati. Asuma-ti decizia, ai luat-o cu buna stiinta. Da, a fost frumos cat a durat, dar motivul pentru care ai cerut despartirea ramane valabil.

Nu dramatiza!

N-o sa adopti 30 de pisici, n-o sa mori singura, dar mod sigur o sa fii fericita pe viitor. Nu le spune tuturor ce viata urata ai fara el. Viata merge mai departe!

Nu te pacali singura!

Evalueaza ce a mers bine si ce nu a mers bine in relatia ce tocmai s-a incheiat. Foloseste aceste informatii pentru a invata mai multe despre tine.

Nu-l suna!

Nu-i umple telefonul cu sms-uri pline de ura si nici nu incerca sa-l suni pentru a-l convinge sa va impacati. Vei regreta mai tarziu. Lasa telefonul jos si gaseste-ti alte lucruri de facut.

 

Mergi mai departe!

Intelegem perioada in care nu o sa vrei sa auzi de nimeni, dar nu lasa sa treaca mult timp. Iesi cu prietenii, distreaza-te!

Imbratisare cuplu-1

Nu-ti suna alti fosti!

Ei sunt fosti iubiti pentru un motiv. Te-ai despartit de ei! Sa redeschizi un capitol incheiat inseamna ca nu ai invatat nimic din fostele tale relatii.

 

Nu incerca sa-l recuceresti!

Nu cauta sa-l faci gelos, nu cauta mila lui si nu ii fa rau. Nu o sa te simti mai bine! Razbunarea nu e o solutie!

 

Nu fii geloasa pe alte relatii!

Cu totii vrem sa iubim si sa fim iubiti, dar nu ar trebui sa ne dorim ca ceilalti sa fie nefericiti atunci cand noi suntem asa. Nu fii prietenul ala! Bucura-te de fericirea prietenilor tai!

Bolocan Ovidiu-Cristian

Bolocan Ovidiu-Cristian este autorul acestui blog. Il puteti gasi si urmari pe Twitter si Facebook.
Comments are closed.