Ce se va intampla cu clubul Dinamo?

Aseara in timp ce ma uitam la stirile sportive am aflat inca o veste proasta legata de clubul Dinamo. Se pare ca si la baschet Dinamo nu merge deloc bine. Toata lumea stie ca sunt un mare microbist, mai exact un mare fan al lui Dinamo. Ceea ce se intampla in ultimii ani la club mi se pare o bataie de joc la adresa fanilor dinamovisti si chiar si a celor care iubesc fotbalul.

CS Dinamo Bucuresti are cel mai mare palmares, mai exact 22 de titluri si 4 cupe, iar faptul ca au ajuns sa se lupte la retrogradare ma intristeaza si mai mult. In ceea ce priveste F.C. Dinamo, echipa mea de suflet, situatia financiara este incerta. Vinovati sunt toti cei care au condus Dinamo in ultimii ani pentru ca au transformat un club cu un palmares frumos intr-o simpla afacere. Chiar si asa daca totul a fost doar o afacere cei care au administrat-o foarte prost pentru ca au vrut. Si aici cele mai bune exemple sunt condamnarile pe care le-au primit unii oameni din fotbal.

Sper ca situatia actuala a lui Dinamo sa se schimbe in bine si sa vedem echipa Dinamo acolo unde ii este locul, pe primul loc!

 

Bolocan Ovidiu-Cristian

Bolocan Ovidiu-Cristian este autorul acestui blog. Il puteti gasi si urmari pe Twitter si Facebook.

, , , ,

4 Responses to Ce se va intampla cu clubul Dinamo?

 1. CoStinel 24 decembrie 2012 at 12:18 #

  Si eu sunt Dinamovist si chiar imi pare rau de cea ce se intampla cu echipa.

 2. Gorby 25 decembrie 2012 at 9:11 #

  Va disparea :))

  PS: Craciun fericit!

 3. Bolocan Ovidiu-Cristian 25 decembrie 2012 at 12:09 #

  Sa inteleg ca esti stelist Gorby 😛

  Craciun fericit si tie!

  • Gorby 27 decembrie 2012 at 12:42 #

   Nu tin cu nicio echipa. Fotbalul romanesc e zero.