Constructiile, pasiunea mea! Must-have: banda autoadeziva

Trebuie sa recunosc, inca de mic copil ma visam zugrav. Eram fascinat de renovari si de fiecare data cand tatal meu zicea “hai sa renovam camera aia, e musai”, sfarseam prin a renova toata casa, iar asta nu facea decat sa-mi provoace o imensa bucurie. Il ajutam cu tot ce puteam. Asta teoretic, pentru ca practic, doar stateam in picioarele lui si il intrebam “Aia ce e? Aia la ce foloseste?”. Must-have-ul oricarui pasionat pentru constructii este, fara dar si poate, banda autoadeziva (eu am invatat asta mai intai de la tatal meu, iar mai apoi am vazut-o pe pielea mea).

Sunt stomatolog, dar produsul care nu-mi lipseste niciodata din geanta… Banda autoadeziva! De ce?

Acum sunt medic stomatolog, insa pasiunea mea a ramas strans legata de renovari interioare si, pentru ca prietenii mei stiu asta, ma cheama in ajutor ori de cate ori vor sa-si renoveze locuinta. Nimic mai relaxant, zic eu, iar pentru ei sunt de un real folos!

Stim cu totii importanta gipsului carton in gospodarii: cu ajutorul lui pot construi pereti despartitori. Si, cand s-a nascut cel de-al doilea copil, am avut nevoie de un asemenea perete pentru a le oferi celor mici intimitate si siguranta. Important este ca placile le-am fixat folosind banda autoadeziva pentru gips carton in mod simplu si eficient. Cum? Am montat pentru inceput cadrul metalic, dupa care am incadrat profilele din gips carton. Fixarea lor am facut-o cu ajutorul benzii autoadezive pentru gips carton. De ce am ales eu benzile autoadezive? Iti voi enumera cateva beneficii ale acestei benzi pentru gips carton:

  • Simplitatea in realizarea constructiei
  • Investitia extrem de redusa (o banda autoadeziva de 20ml este 4 lei)
  • Materialul din care sunt construite benzile autoadezive are o rezistenta extreme de mare, garantand astfel fixarea produsului
  • Asigura finisarea estetica si rezistenta in timp a rosturilor plate dintre placi, colturilor interioare sau cele exterioare.

Benzile autoadezive: aliatul perfect in constructii fiabile din gips carton

Cei pe care i-am ajutat pana acum in renovarea caselor si in special in imbinarea placilor de gips carton spun despre mine ca “folosesc produse magice”. In fapt, eu folosesc un singur lucru: banda autoadeziva pentru gips carton.

Am gasit la Mag Constructii banda autoadeziva la cel mai mic pret de pe piata, iar calitatea produsului este de nedescris. Poti sa alegi, in functie de nevoile tale, banda autoadeziva la rola de 20ml, 45ml sau 90ml, latimea fiind aceeasi: 50mm. Benzile autoadezive sunt sub forma de plasa cu ochiuri, iar pe una din fete are aplicata o substanta adeziva la cartonul placilor de gips-carton.

Mie nu-mi lipseste niciodata din geanta, atunci cand plec sa renovez o casa! Tie ce produs ti-e indispensabil?

Bolocan Ovidiu-Cristian

Bolocan Ovidiu-Cristian este autorul acestui blog. Il puteti gasi si urmari pe Twitter si Facebook.

,

Comments are closed.