Cum alegi o baterie auto Bosch care sa te insoteasca mii de kilometri?

Bosch a devenit renumit pe piata auto datorita producerii pe banda rulanta a unor baterii auto de buna calitate! De asemenea, tot brandul este cel care in ultima perioada a profitat de ofertele tehnologice ale secolului 21 pentru a crea o gama variata de baterii auto Bosch cu diferite specificatii tehnice. Motivul acestei actiuni a fost acela de a oferi conducatorilor auto oportunitatea de a alege exact acumulatorul potrivit masinii, iar daca vom tine cont de cat de putine lucruri se cunosc despre bateria optima fiecarui automobil, atunci consideram ca obiectivul celor de la Bosch devine important pentru largirea ariei de cunostinte a oricarui sofer.

Pasi de urmat in alegerea bateriei Bosch

  1. In primul rand, alege un model de baterie Bosch. Cei care reprezinta aceasta firma au scos pe piata o gama de acumulatori auto Bosch ce se diferentiaza printr-o litera si o cifra. Astfel, trebuie sa optezi pentru una dintre urmatoarele modele:
  • Baterii Bosch S3
  • Baterii Bosch S4
  • Baterii Bosch S5
  • Baterii Bosch EFB
  • Baterii Bosch AGM

*fiecare dintre aceste modele sunt diferite, ele alegandu-se in principiu dupa tipul de pornire al automobilului ( start/stop, clasic, etc.) Cele mai cautate sunt bateriile Bosch S5!

2. Alege corect capacitatea bateriei Bosch. Cum poti face acest lucru? Identificand caracteristica Ah in specificatiile detaliate pe eticheta acumulatorului. De exemplu, cele mai cautate sunt bateriile Bosch 77 Ah sau bateriile Bosch 70 Ah!

Capacitatea masoara gradul de stocare al electricitatii, iar alegerea sa se face de obicei in functie si de capacitatea electromotorului. O baterie cu o capacitate mare montata pe o masina a carui electromotor are o capacitate mica, nu va rezista pentru kilometri pe care vrei sa ii parcurgi!

De exemplu, pentru un automobile pe benzina, 1.6, cea mai buna baterie este cea de 55-60 ah!

Insa, daca vrei sa te asiguri ca vei face o investie de durata, poti pune intrebari celor de la care vei cumpara bateria Bosch pentru masina ta. Cu siguranta,gama lor de cunostinte in legatura cu capacitatea potrivita este incontestabila!

3.Nu uita de dimensiunile acumulatorului!

Bosch are baterii de diferite dimensiuni, iar tu mai trebui sa stii cont si de carcasa in care va fi montata sub capota. Daca vei alege un acumulator cu dimensiuni prea mari, risti sa nu o poti folosi / monta pe masina ta!

Nu cumpara baterii Bosch contrafacute sau reincarcate!

De obicei, multi soferi sunt atrasi de preturile mici ale bateriilor Bosch contrafacute! Ei bine, nu trebuie decat sa stii faptul ca nicio astfel de investitie nu iti va aduce avantaje pe termen lung!

Orice obiect nou cumparat, mai ales atunci cand vine vorba despre o piesa auto, va fi o investitie de durata, iar o noua baterie Bosch originala va reprezenta cea mai buna solutie pentru ca tu sa poti rula mii de kilometri in trafic!

Citeste aici cea mai noua stire despre producatorul Bosch!

Bolocan Ovidiu-Cristian

Bolocan Ovidiu-Cristian este autorul acestui blog. Il puteti gasi si urmari pe Twitter si Facebook.

, , , ,

Comments are closed.