Cum faci dintr-o simpla invitatie de botez, un adevarat suvenir pentru oaspeti?

Daca sunteti in toiul pregatirilor pentru ziua cea mai importanta din noua viata de familie, atunci e normal sa va doriti ca fiecare detaliu in parte sa fie perfect. Mai ales felul in care urmeaza sa ii poftiti pe invitati la petrecerea voastra este dovada ca sunteti profund interesati de modul in care va iesi, per-total, sarbatoarea familiala.

Daca vreti ca invitatia voastra sa fie originala si nu doar o coala de carton, uitata intr-un sertar, atunci mai bine va orientati spre un model de invitatie pentru botez personalizata, pe care cei apropiati voua sa o pastreze o buna perioada de timp dupa.

3 moduri inedite prin care puteti personaliza invitatia de botez

invitatii de botezDaca va doriti sa obtineti cele mai inedite forme si modele de invitatii pentru ziua crestinarii copilului vostru, atunci iata un mic ghid al celor mai simple modalitati de obtinere a unor accesorii de botez cu totul inedite.

In primul rand, una dintre cele mai comune si la indemana forme de personalizare a invitatiile este ornarea lor cu o poza a celui mic sau a intregii familii. Cei mai dragi voua, fie ei familie sau prieteni apropiati se vor bucura sa vada ca primesc o invitatie pe care sa apara imaginea celui mic, singur sau alaturi de parinti.

Personalizati invitatia de botez printr-un text amuzant! Un alt mod prin care veti reusi sa faceti o adevarata surpriza viitorilor oaspeti este prin alegerea unui text atipic, prin care sa ii informati despre cele mai importante detalii ale minunatei zile. In functie de imaginatia voastra, puteti alege fie sa puneti o poezie haioasa, fie un text de tip povata, fie unul inspirat din povestile pentru copii. Cei care urmeaza sa fie alaturi de voi in ziua cea mare vor fi placut incantati de modul inedit prin care ii poftiti sa fie alaturi de voi.

Ultimul si nu cel din urma mod in care puteti obtine niste invitatii de botez cu adevarat originale este prin alegerea unor modele simpatice, precum cele care imita personajele din desene animate sau diferite obiecte folosite in cresterea celui mic. Un exemplu concret sunt invitatiile pentru botez in forma de biberoane, scutece, elefantei sau girafe, atat de potrivite pentru sarbatorirea perioadei copilariei.

Ai nevoie de ajutor in alegerea invitatiilor de botez? Mandiva te ajuta

Daca nu va pricepeti sau pur si simplu nu aveti destule idei de invitatii originale si care sa fie in acord cu tematica petrecerii, atunci nu trebuie sa va faceti griji. Personalul magazinului online Mandiva, locul in care veti gasi cele mai multe si diversificate modele de invitatii, va sta la dispozitie cu cele mai utile sfaturi pentru organizarea petrecerii botezului.

mandiva

Fie ca vreti sa stiti pretul invitatiilor, fie modelul care se potriveste cel mai bine cu tematica si personalitatea familiei voastre, Mandiva va sta la dispozitie cu toate detaliile de care aveti nevoie. Tot ce trebuie sa faceti este sa intrati in magazinul online, pentru ca inceputul organizarii petrecerii de botez sa fie unul perfect.

Bolocan Ovidiu-Cristian

Bolocan Ovidiu-Cristian este autorul acestui blog. Il puteti gasi si urmari pe Twitter si Facebook.
Comments are closed.