Cum ingrijim podoaba capilara pe timpul verii cu produse cosmetice

Vara, cu ale ei temperaturi inalte, poate conduce la uscarea excesiva a parului. Soarele fierbinte si apa sarata de la mare, in combinatie cu aparatele de uscare si coafare a parului nu conduc decat la deteriorarea firului de par, care ajunge tern si fara viata. Pentru a ne asigura ca il ingrijim cum trebuie, putem modifica obiceiurile de coafat, putem renunta la vopseaua de par, iar daca acest lucru nu este posibil putem oricand apela la anumite produse cosmetice pentru ingrijirea parului care ii vor reda vitalitatea si stralucirea.

Produse cosmetice naturale

Produsele cosmetice pentru curatarea parului sunt importante pentru ca au efecte de doua tipuri par sanatosasupra firului de par: ii pot aduce beneficii prin hidratarea si hranirea acestuia daca contin ingrediente naturale dar il pot „dezbraca” de celulele sanatoase daca contin ingrediente dure. Magazinele de cosmetice care detin produse naturale ofera ingrijire fara a contine parabeni si alte substante nocive firului de par. Majoritatea produselor cosmetice care nu sunt naturale au in compozitie substante care se gasesc in detergentii auto, substante care nu se regasesc si in gama produselor magazinelor de cosmetice naturale. Anumite magazine ofera aceleasi game de produse cosmetice online ca si in variantele fizice, asadar, daca va cunoasteti preferintele in legatura cu arome si mirosuri, puteti apela la site-urile oficiale ale magazinelor preferate de produse cosmetice.

Balsamurile de par vor hidrata suplimentar firul de par pana cand acesta isi va recapata structura dorita, produsele cosmetice online pentru par au in compozitie vitamine si uleiuri intens hidratante care vor ajuta la descurcarea facila a parului.

Mastile de par naturale pot fi utilizate de maxim doua ori pe saptamana si pot fi lasate sa actioneze in functie de preferinte, de la jumatate de ora pana la 8 sau 9 ore, pe perioada somnului. Puteti sa va pregatiti singure produse cosmetice naturale pentru hidratarea parului prin combinarea uleiului natural dorit cu miere, banane, oua si alte ingrediente, in functie de preferinte si tipul de par.

Serurile de par se aseamana mastilor insa nu necesita clatire, fapt care le face usor de utilizat si preferatele doamnelor si domnisoarelor cu program agitat.

Spune NU dispozitivelor de coafat

Feohnul si produsele pentru coafarea parului, precum placa de par si ondulatorul sunt cele mai nocive pentru structura firului de par. Daca vei renunta la aceste produse, cu o ingrijire si hidratare optima, parul va deveni plin de stralucire si vitalitate. Nu te astepta insa sa vezi rezultate miraculoase daca nu renunti sau macar raresti obiceriurile care iti afecteaza parul.

Produsele cosmetice naturale sunt benefice insa pentru rezultate maxime  este recomadat sa intrerupem obiceiurile care afecteaza firul de par. Numai in acest fel ne vom putea bucura de cel mai frumos si sanatos par pe care il vom putea avea vreodata.

 

Bolocan Ovidiu-Cristian

Bolocan Ovidiu-Cristian este autorul acestui blog. Il puteti gasi si urmari pe Twitter si Facebook.

, , , ,

Comments are closed.