Cum iti dai seama ca iti trebuie o operatie de ginecomastie?

Din cauza administrarii unui tratament sau din cauza unor dereglari hormonale, barbatii se pot pricopsi cu un bust mai bogat. O solutie sigura si

ginecomastie

rapida pentru problema bustului marit la barbati este operatia de ginecomastie, operatie care consta in lipoabsorbtia grasimii la nivelul glandei mamare.

Afla daca e cazul sa faci o operatie de ginecomastie

In zilele de azi, nu doar femeile sunt cele care se plang de imprefectiunea pieptului, ci si barbatii care pot fi nemultumiti de felul in care arata pieptul acestora. Ginecomastia este afectiunea care consta in dezvoltarea excesiva a sanilor barbatilor, lucru care genereaza schimbarea liniei bustului masculin in sens negativ.

Barbatii care sufera de aceasta mai boala mai pot sesiza si o consistenta elastica a bustului lor. Daca problema persista mai mult de un an, s-ar putea sa aveti de-a face cu o ginecomastie cronica, iar in acest caza este recomandata liposuctia. Daca principala cauza a operatiei de ginecomastie este tesutul adipos, atunci este mult mai bine daca apelati la o liposuctie.

Daca ai probleme cu bustul tau, te asteptam pe acest link pentru a vedea poze si exemple cu operatiile de ginecomastie reusite ale dr. Sorin Parasca, un doctor renumit in chirurgia estetica. Pe langa operatia propiu zia, mai exista si o alta metoda prin care poti scapa de problema. Excizia se aplica doar atunci cand pielea in exces trebuie inderpartata sau cand memelonul trebuie redimensionat sau repozitionat.

Despre dr. Sorin Parasca

Doctorul Sorin Parasca a terminat Facultatea de Medicina a Universitatii de Medicina si Farmacie Carol Davila Bucuresti in 1992. In urma examenului de internat a devenit intern de obstetrica-ginecologie timp de un an. In 1993 a intrat prin examenul de rezidentiat in specialitatea de chirurgie plastica si reparatorie (mai tarziu numita chirurgie plastica si microchirurgie reconstructiva).

Timp de 5 ani s-a specializat in acest domeniu medical in cea mai mare clinica din tara, la Spitalul Clinic de Urgenta de Chirurgie Plastica, Reparatorie si Arsuri din Bucuresti, devenind specialist in 1999.

Din acest an devine asistent universitar la catedra de specialitate din cadrul UMF Carol Davila Bucuresti, desfasurandu-si activitatea clinica in spitalul in care s-a instruit, initial ca medic specialist, apoi ca medic primar. Intre 2004 si 2006 a fost director adjunct medical al aceluiasi spital.

Inca de la inceputul carierei de medic specialist a desfasurat o activitate constanta in domeniul chirurgiei estetice, initial in cadrul spitalului si apoi (de circa 5 ani) si in practica privata in Clinica de Chirurgie Ambulatorie MEDSPORT, Bucuresti.

Este coautor la numeroase articole in revistele de specialitate si la numeroase congrese medicale.

Bolocan Ovidiu-Cristian

Bolocan Ovidiu-Cristian este autorul acestui blog. Il puteti gasi si urmari pe Twitter si Facebook.
Comments are closed.