Cum ne alegem gentile de dama din piele?

Gentile de dama sunt unele dintre cele mai des intalnite accesorii din garderobele reprezentantelor sexului frumos.

Peste tot, la locul de munca sau la club, la teatru sau la iesirile cu prietenii, pana si pe plaja, femeile poarta genti. Nimic de condamnat. La cate lucruri au, de la farduri la servetele, agende sau la incarcatoare de telefon,  unde ar putea sa le depoziteze si sa si le transporte?

Totusi, gentile de dama din piele nu se rezuma doar la ratiunile situate pe palierul utilitatii.

genti piele online

Gentile de dama, pe langa menirile de ordinul utilitatii, mai au un scop, anume cel de a desavarsi imaginea unei doamne sau a unei domnisoare.

Asadar, articolul de fata isi propune sa se situeze in preajma raspunsului la intrebarea „cum se alege o geanta de dama din piele?”

Gentile de dama din piele- pe voi ce model va incanta?

genti dama piele

Intai de toate, inainte de a va cumpara o geanta trebuie sa aveti in vedere ocazia la care o veti purta. In stransa legatura cu acest aspect, colectiile magazinelor online, care comercializeaza astfel de accesorii, abunda de modele pentru felurite ocazii:

  • Genti de dama din piele casual, care se pot purta zi de zi
  • Genti din piele de tip poseta: purtand un model poseta veti avea un aer feminin si elegant, dar nu veti avea suficient spatiu de depozitare
  •  Genti din piele de dimensiuni mari: acestea sunt foarte incapatoare si se adreseaza femeilor practice, care nu renunta sub nicio forma la hainele de schimb sau la agende
  •  Genti de tip borseta: acest model este foarte practic intrucat se poarta in jurul taliei
  •  Gentile din piele office: articolele office se situeaza, cumva, intre cele casual si cele elegante

Un alt aspect esential cu privire la alegerea unei genti consta in materialele din care este confectionata. Gentile realizate din piele se remarca datorita gradului de durabilitate ridicat.

De asemenea, mai trebuie sa tineti cont si de forma gentii: specialistii din domeniul modei recomanda sa purtati genti ale caror forme sunt opuse trupurilor. Astfel, o miniona ar trebui sa opteze pentru o geanta dreptunghiulara, iar o femeie inalta ar trebui sa isi aleaga un model rotunjit.

Pe langa aceste lucruri, atunci cand vreti sa va cumparati o geanta mai este necesar sa aveti in vedere pozitia acesteia. Astfel, daca aveti un bust generos, puteti sa purtati o geanta a carei lungime sa se termine in dreptul soldurilor, iar atentia privirii se va indrepta, involuntar, in zona soldurilor. In schimb, daca talia este punctul vostru forte puteti sa optati pentru o geanta de piele de tip borseta. Aceasta va reliefa si mai abitir zona respectiva.

 De unde se pot achizitiona gentile din piele prezentate in randurile de mai sus?

genti piele

Gentile din piele despre care s-a discutat mai sus, fie ca sunt tip borseta, elegante, casual sau pentru evenimentele speciale, se gasesc intr-un numar mare de forme, dimensiuni si culori in colectia magazinului online The5thelement.ro.

Acest magazin furnizeaza genti de dama lucrate manual, din piele naturala.

In cele din urma, daca v-ati decis sa va cumparati un astfel de accesoriu, aruncati o privire in colectia The5thelement.ro: veti ramane placut surprinse!

Bolocan Ovidiu-Cristian

Bolocan Ovidiu-Cristian este autorul acestui blog. Il puteti gasi si urmari pe Twitter si Facebook.

, , , , , , , , ,

Comments are closed.