Cum ne protejam ochii in timpul condusului

Automobilul a devenit in ultima vreme cel mai bun prieten al tuturor cetatenilor fiind prezent in viata acestora si ajutandu-i in orice ocazie. Indiferent ca mergem la serviciu, la shopping in mall sau la piata, intr-o excursie la mare sau la munte, autoturismul reuseste sa-si faca din plin datoria.
Un rol important in sporirea confortului nostru atunci cand ne deplasam cu automobilul este reprezentat de accesoriile auto. Unul dintre acestea este reprezentat de parasolar, un produs extrem de util pentru orice sofer care isi doreste mai mult decat orice sa conduca prudent, fara sa aiba parte de evenimente rutiere. Parasolarul reuseste cu succes sa-l protejeze de razele orbitoare ale soarelui, care ar putea sa-l orbeasca si acest lucru sa duca la accidente de orice fel.
poza
Pentru familiile care au bebelusi sau copii mici, parasolarul devine o necesitate indiferent daca vorbim despre drumuri scurte prin oras sau mai lungi, in concediile si excursiile pe care ni le propunem cu familia.

Ce avantaje avem daca folosim parasolarul?

Automobilul este prietenul care la nevoie se cunoaste. Il ingrijim cu drag, il ducem la reviziile obligatorii, facem schimbul de consumabile ori de cate ori este nevoie, iar el ne rasplateste din plin in fiecare zi a existentei noastre.
Accesoriile auto sunt necesare pentru a imbunatati confortul nostru, pentru a beneficia de un condus mai bun, de o relaxare mai placuta pentru ceilalti pasageri din masina.
Parasolarul are urmatoarele avantaje pentru oricare dintre noi:
• Este expus la vedere, pe geamurile autoturismului, reusind sa aduca un plus de eleganta, o amprenta chic, moderna acestuia;
• Are rolul de a anula razele puternice ale soarelui care tind sa orbeasca pe conducatorul auto sau sa provoace inconfort celorlalti pasageri din masina;
• Este extrem de usor de montat, nu este nevoie de vreun specialist sau de service auto;
• Este usor de utilizat;
• Are o durabilitate mare in timp, mai ales datorita faptului ca nu sunt atinse des si nu pot intra in vreo stare de uzura avansata;
• Este rezistent la diferentele de temperatura iarna si vara;
• Copiii sunt extrem de incantati de existenta parasolarului care poate avea diverse forme sau culori, dar pot avea si imprimeuri dragalase, cu eroi sau personaje preferate din desenele animate celebre ale acestor zile;
• Daca nu se doreste a fi utilizat, atunci poate fi usor de pliat si depozitat in torpedou sau in portbagaj;
• Modalitatea de a fi utilizat este foarte simpla , cu ajutorul unor ventuze, parasolarul se prinde foarte usor de geamul masinii.
imagine condus iarna

De unde cumparam parasolare?

Mediul online devine cea mai buna modalitatea de a face shopping. Comanda produselor dorite se face foarte rapid si usor din fotoliul de acasa, iar experienta pe site-uri nu poate fi decat una placuta.
Timpul pretios nu mai este pierdut cu alergarea printre magazinele din oras, iar serviciile magazinelor online sunt extrem de utile: transport chiar si gratuit, politica de retur, modalitati diverse de plata, garantia produselor cumparate, confidentialitatea datelor personale etc.
imagine parasolar pentru masina
Un magazin online care pune la dispozitia clientilor sai o multime de accesorii auto este Bottari-italoromena.ro, o firma care se evidentiaza prin profesionalismul angajatilor, prin varietatea produselor oferite si prin calitatea superioara a acestora.

Bolocan Ovidiu-Cristian

Bolocan Ovidiu-Cristian este autorul acestui blog. Il puteti gasi si urmari pe Twitter si Facebook.

,

Comments are closed.