Cum poti avea un apartament nou in Splaiul Independentei, cu finisaje impecabile? Printr-un dezvoltator imobiliar cu cea mai buna oferta

De curand, m-am hotarat sa aplic pentru un credit “Prima Casa”, astfel incat sa avem, in sfarsit, caminul pe care ni-l doream de atata timp. Nu am vrut sa facem rabat de la calitate si nici de la locatia unde aveam de gand sa ne mutam, asa ca ne-am orientat catre un apartament nou, cat mai aproape de centrul capitalei si de cartiere importante, precum Regie, Eroilor, Grozavesti si Crangasi. Apartamentul nou din Splaiul Independentei, luat prin intermediul unuia dintre cei mai seriosi dezvoltatori imobiliari din capitala este, astazi, caminul perfect pentru mine si pentru noua mea familie.

Un apartament nou in Splaiul Independentei este un camin aproape de centrul capitalei si locatii utile activitatilor zilnice

Pe langa faptul ca am primit noul apartament cu 3 camere “la cheie”, fara a trebui sa mai investim in finisaje si in sistemele termice si sanitare, astazi, ne bucuram si de o locatie pe masura casei noastre, astfel incat sa ne fie foarte usor sa ajungem in “inima capitalei”. Mai mult decat atat, apartamentele moderne cu 2 si 3 camere din cadrul ansamblului rezidential Splaiul Independentei sunt aproape si de:
• Cartierele Grozavesti, Eroilor, Regie si Crangasi, unele dintre cele mai importante zone ale capitalei;
• Parcuri, spitale si mari centre comerciale, precum si supermarketuri
• Institutii publice de interes
• Acces rapid la cele mai importante mijloace de transport in comun, cele care fac legatura cu cele zonele principale ale capitalei.

Finisaje impecabile, la alegere, precum si spatiul modern amenajat- motivele pentru care sa te bucuri de un apartament in Splaiul Independentei

 

Daca iti doresti sa nu investeti foarte mult in casa pe care urmeaza sa o achizitionezi, atunci dezvoltatorul imobiliar Novum Invest, echipa de profesionisti la care si eu am apelat, te va ajuta sa iti gasesti un spatiu pe masura asteptarilor. Astfel, finisajele impecabile, pe care singuri le-am ales, constau in:
• Parchet din lemn stratificat sau melaminat;
• Gresie, faianta sau travertin;
• Sisteme termice si sanitare proprii, cu accesorii de ultima generatie, rezistente in timp;
• Spatii generoase, compartimentate astfel incat suprafata sa fie folosita la maximum.
Dezvoltatorul imobiliar Novum Invest a fost cel care ne-a ascultat toate cerintele de la un viitor camin si ne-a oferit sansa sa avem spatiul de locuit mult visat. Pe langa conditiile impecabile, nu a trebuit sa platim niciun comision, ba dimpotriva, ni s-au oferit numeroase metode de plata, astfel incat acestea sa corespunda bugetului nostru.
Planuiti sa va mutati? Acum, aveti toate motivele sa alegeti ansamblul residential Splaiul Independentei, cu apartamentele cu 2 si 3 spatioase si moderne.

Bolocan Ovidiu-Cristian

Bolocan Ovidiu-Cristian este autorul acestui blog. Il puteti gasi si urmari pe Twitter si Facebook.

, ,

Comments are closed.