Cum sa faci cumparaturi online la cel mai mic pret

Din ce in ce mai multi europeni isi cumpara produsele de la marile branduri, desi preturile nu sunt deloc cele mai avantajoase. Din fericire, exista cateva metode prin care sa cumperi produsele tale preferate si sa si economisesti bani:

  1. Cauta un site de cupoane, deal-uri si oferte pentru magazinele care te intereseaza. Un asemenea site este DontPayFull.com- companie ce reprezinta mii de branduri din intreaga lume. Aici gasesti cele mai recente si avantajoase reduceri si coduri promotionale oferite de magazine. In plus, e foarte usor de folosit: intri pe www.dontpayfull.com, introduci numele magazinului care te intereseaza si vezi care oferta te avantajeaza cel mai bine!
  2. Fa-ti cumparaturile cu Amazon Prime. Un abonament anual costa $99, insa beneficiile depasesc aceasta suma. In primul rand, primesti streaming gratuit pentru muzica, filmele si serialele tale si ai acces nelimitat la magazinul Kindle, de unde poti descarca toate cartile tale preferate. De asemenea, doua zile pe an ai transport gratuit la toate cumparaturile (in cazul in care cumperi cadouri de Craciun pentru toata familia, vei elimina complet toate costurile de transport!).
  3. Combina codurile de cupoane, deal-urile si ofertele de pe DontPayFull cu abonamentul Amazon Prime. In acest fel, vei putea beneficia de transport gratuit si la alte produse, plus reduceri substantiale in functie de sezon, solduri speciale, statutul de client fidel si asa mai departe.
  4. Foloseste un site care sa iti arate cum fluctueaza preturile, precum TheTracktor: introduci URL-ul produsului care te intereseaza, iar motorul de cautare din interiorul site-ului iti spune daca pretul tocmai a fost redus sau ridicat, precum si cand e cea mai buna perioada din an pentru a face o achizitie.
  5. Urmareste un blog de money-saving: in afara faptului ca vei fi tinut la curent cu tot ce se intampla in materie de reduceri, vei afla foarte multe lucruri despre gospodarirea propriilor resurse: de la cum sa iti creezi un fond de pensii si pana la tutoriale care te invata sa fii un bucatar mai bun, aceste bloguri sunt adevarate comori. DontPayFull.com are un blog foarte informativ, creat pentru nevoile si cererile celor care nu vor sa plateasca pret intreg si au facut o pasiune din economisirea banilor.

Probabil ca cel mai important lucru este sa iti dai seama ca exista metode de a nu plati pret intreg si ca, atat timp cat faci acest lucru, poti strange banii in banca ori ii poti folosi pentru alte lucruri: vacante, mobile noua, scoala copiilor si asa mai departe. Poate ca e timpul sa imprumutam ceva din mentalitatea occidentala si sa punem cu adevarat pret pe fiecare banut, nu credeti?

Bolocan Ovidiu-Cristian

Bolocan Ovidiu-Cristian este autorul acestui blog. Il puteti gasi si urmari pe Twitter si Facebook.
Comments are closed.