Cum sa te imbraci bine cu bani putini ?

Este oare posibil sa va imbracati bine, sa fiti la moda si sa aveti haine de calitate la preturi mici? Exista multe conceptii gresite legate de acest subiect. De exemplu, am auzit de nenumarate ori, ca hainele de dama ieftine sunt incompatibile cu o tinuta cu stil sau cu sintagma „a fi bine imbracat”. Auzim, de asemenea, ca a fi bine imbracat costa scump sau foarte scump. In continuare, ne dorim sa combatem aceste idei preconcepute si sa va aratam ca puteti avea stil si cu un cost mai mic.
Cautand bine, ne putem imbraca ieftin!

In primul rand diferenta intre o femeie imbracata bine si una imbracata prost nu vine de la pretul hainelor ci de la designul acestora si cum sunt combinate toate elementele tinutei. Daca aveti putina dispozitie si timp, veti gasi in oras sau in magazinele de pe internet haine de dama ieftine, cu un design elegant si chiar de calitate, ieftin nu inseamna neaparat urat sau de proasta calitate.

Mare parte din pretul unui articol vestimentar reprezinta brandul (atat a celui care le creaza cat si a magazinului care vine).

Pentru a gasi haine elegante si ieftine trebuie doar sa cautati si sa ii gasiti pe acesti vanzatori de stil pasionati de moda. Tot ce ar putea sa va coste scump sunt prostul gust sau erorile in cumparaturile facute. Pentru a evita acestlucru, evitati hainele care nu va vin sau hainele prea fashion pentru stilul vostru obisnuit.

Un alt criteriu pentru a va imbraca bine la preturi mici este sa nu va indreptati direct catre o anumita marca. Nu este suficient sa platiti mai mult de 200 de ron pe o pereche de blugi de firma pentru a fi bine imbracata. Pretul nu are nicio relevanta in modul cum va vin hainele. Incercati sa probati si haine de dama ieftine sa vedeti cum va vin si apoi o sa va dati seama singura ca de multe ori platiti doar pentru niste idei preconcepute si nu neaparat pentru calitate sau stil.

In cele din urma, este important sa stiti sa va asortati culorile si accesoriile la tinuta pe care decideti sa o cumparati. De cele mai multe ori este nevoie de accesorii simple, dar cu gust. Moda este, inainte de toate, o poveste de detalii. Prin urmare, alegerea materialelor, croielilor, sau culorilor este esentiala pentru a adopta un look de successi la moda.

Bolocan Ovidiu-Cristian

Bolocan Ovidiu-Cristian este autorul acestui blog. Il puteti gasi si urmari pe Twitter si Facebook.
Comments are closed.