Daca iubirea ar fi o arta tu ai fi un fals autentic!

the best offerUn film. Un film bun asa cum nu am mai vazut de ceva vreme. Impresiile si comentariile de nota 1o la adresa filmului au fost justificate pe deplin. Uneori in viata ajungem la un nivel in care simtim ca persoana de langa noi simte acelasi lucru ca si noi. Poate ne inselam, sau poate sentimentele sunt reciproce. Iubind cream arta si in acelasi timp cream sentimente. Cam despre asta e vorba in filmul La Migliore Offerta. E greu sa iubesti. Sunt sigur ca cel putin o data in viata fiecare a iubit pe cineva. Fiecare poveste de dragoste are finalul ei deci si povestea de dragoste din acest film a avut un final.
The+Best+Offer+Rome+photocallNu stiu daca este o poveste de dragoste ci mai degraba o poveste ciudata, dar reala de viata. O actrita frumoasa, un actor excelent si a iesit un film pe masura.

Un film atat de bun incat va recomand sa il vedeti cu prima ocazie.

Sunt sigur ca veti gasi numai impresii si comentarii pozitive legate de acest film asa cum am gasit si eu.

Si da. Are dreptate: „Emotions are like work of art. They can be forged they seem just like the original but they are forgery.

Si cand se termina totul iti doresti ca totul sa fie real pentru ca in caz contrar realizezi ca totul a fost un fals autentic.

Everything can be fake Virgil: joy, pain, hate, illness, recovery… even love.

 

Sylvia+Hoeks+Best+Offer+Photocall+63rd+Berlinale

Bolocan Ovidiu-Cristian

Bolocan Ovidiu-Cristian este autorul acestui blog. Il puteti gasi si urmari pe Twitter si Facebook.
Comments are closed.