De ce am hotarat sa cumparam un storcator Hurom

Prichindelul nostru a implinit zece ani si, pentru ca este un real devorator de fructe (toate fructele, de la cele mai simple si pana la cele exotice), ne-am gandit ca, pe langa bicicleta, jocurile de puzzle si consola pe care si-a dorit-o, sa luam ceva inedit, de care se va folosi negreit: un storcator de fructe. Desigur, cred cu tarie ca un storcator de fructe nu trebuie sa lipseasca din nici o locuinta. In era in care tot mai multi copii sufera de obezitate si consuma sucuri acidulate, in detrimentul celor naturale, storcatorul Hurom inca isi poate face loc.

Ne doream de mult timp un storcator, insa am batut in retragere atunci cand am vazut preturile cerute de distribuitori. Am inceput, impreuna cu sotul meu, un research online, pentru a gasi cea mai buna solutie. Oricum ar fi fost, tinta finala, de a cumpara un storcator Hurom, trebuia sa fie atinsa. Zis si facut! Cu timpul stam cam prost, iar seara cand ajungem acasa, suntem prea obositi ca sa mai colindam magazinele fizice. Magazinele online au fost solutia perfecta pentru noi… si asa am ajuns la vexio.ro.

Sanatate… la pahar, cu storcatorul Hurom pe care l-am achizitionat

Vexio.ro este un magazin online cu electronice si electrocasnice de cea mai buna calitate. Cand am cautat gama de storcatoare, am ramas profund uimiti. De ce? Au produse de la producatori dintre cei mai renumiti, insa cel care ne-a atras pe noi a fost storcatorul Hurom si am sa va spun si de ce:

  • Stoarcere ultra-lenta (aproximativ 40 de rotatii pe minut), ceea ce reduce la minim reactiile oxidative. Sucul nu se incalzeste, nu este amestecat cu aerul si are o textura uniforma
  • Sanatate la pahar. Sucul obtinut este sanatos, contine tot ce este mai bun din fructele pe care le storci
  • Storcatoarele Hurom prezinta clapeta pentru controlul evacuarii resturilor, precum si un suport pentru pastrarea si uscarea pieselor storcatorului Hurom

Cred ca aceste storcatoare Hurom au fost proiectate special pentru acei oameni constienti ca sanatatea este mai importanta decat orice altceva. Sucurile naturale joaca si ele un rol foarte important in sanatatea fiecaruia dintre noi si tocmai din acest motiv, noi am ales sa ne imbogatim bucataria cu un model de storcator Hurom ieftin si calitativ, de la vexio.ro.

Storcatorul Hurom, cel mai bun prieten al copilului nostru

In plus, storcatoarele Hurom de la vexio.ro sunt compacte, moderne si foarte eficiente. Ele sunt foarte usor de utilizat, fapt care ii permite prichindelului nostru sa se bucure de sucuri proaspete, chiar si atunci cand noi nu suntem in preajma. Storcatoarele Hurom online, de la vexi.ro se preteaza cel mai bine unei utilizari intense, avand in componenta cea mai noua generatie de materiale utilizate. In plus, este foarte usor de spalat si de depozitat.

Recomand storcatoarele Hurom persoanelor care au un stil de viata activ, dar in acelasi timp sanatos si familii numeroase. De cand il avem, noi suntem mai activi si mai fericiti. Tu ce mai astepti? Ia-ti storcatorul Hurom ieftin si bun, de la vexio.ro si bucura-te de calitatea sucurilor, facute chiar la tine acasa!

Bolocan Ovidiu-Cristian

Bolocan Ovidiu-Cristian este autorul acestui blog. Il puteti gasi si urmari pe Twitter si Facebook.

, , , , ,

Comments are closed.