De ce este important sa citesti prospectul medicamentului Dormax inainte de administrare?

Griji, stres, rapoarte, sedinte, examene! Ce au in comun toate acestea? Faptul ca ne afecteaza starea emotionala si, in cele mai multe cazuri, somnul! Si stim doar cat de important este un somn odihnitor. In timpul somnului organismul isi reface rezervele energetice, sunt eliminate din corp toxinele, organele interne trec printr-o perioada de reconstructie iar la nivel central se consolideaza memoria si se elimina efectele stresului cotidian.

Beneficii prin folosirea acestui medicament pentru somn

Core Invest Health ne aduce solutia, si anume produsul Dormax impreuna cu prospectul, nou in Romania si unic prin formula inovativa pe care o propune.

Dormax este produsul numarul 1 in segmentul de sanatate a somnului din portofoliul producatorului spaniol Actafarma, care lucreaza in stransa colaborare cu CSIC CEBAS, al doilea institut de Bioalimentatie si cum sa iei dormaxNutritie din lume. Astfel, dupa cercetari indelungate, acestia au gasit in formula echilibrata a suplimetului nutritiv Dormax solutia pentru cresterea calitatii somnului si pentru reglarea ritmului circadian (alternantei somn – veghe).

Dormax contine principiile active: melatonina, extract de valeriana, extract de passiflora, extract de mac californian, intr-o formula sinergica care, prin efectele asociate, conduce la: scurtarea timpului necesar pentru adormire, eliminarea trezirilor nocturne si lipsa somnolentei si a starii de oboseala a doua zi.

Unele dintre beneficiile majore ale suplimentului Dormax ( + prospect)  sunt: reglarea orei de culcare, a numarului de ore dormite si, cel mai important, a fazelor somnului, si anume, a alternantei somn profund – somn cu vise. Prin toate acestea, Dormax asigura stabilirea echilibrului si detensionarea psihica in timpul somnului, fara efecte sedative a doua zi ( asa cum se intampla in cazul somniferelor clasice).

Modul de administrare a Dormax este urmatorul: se administreaza o singura capsula, seara, chiar inainte de culcare, cu un pahar mediu de apa, dupa care se inchide orice sursa de zgomot si, in mod special, de lumina, pentru a se putea activa melatonina si pentru a se instala somnul.

Bolocan Ovidiu-Cristian

Bolocan Ovidiu-Cristian este autorul acestui blog. Il puteti gasi si urmari pe Twitter si Facebook.

,

Comments are closed.