De ce invitatiile de nunta elegante nu sunt decupate si desenate de miri?

De ce nu isi fac mirii insisi invitatiile de nunta? Cumpara carton, cumpara markere, cumpara sclipici, isi exerseaza scrisul de mana si repeta operatiunea de zeci de ori, pana ajung la 70, la 100, la 120 de invitatii de nunta deosebite, facute in regie proprie. Vor strica foarfeci, vor face mare mizerie prin casa, dar macar vor economisi niste bani. Ei bine, ca idee pare interesant, dar economie nu vor face.

Preturile invitatiilor online de nunta sunt atat de mici incat nu s-ar crede ca se poate obtine ceva elegant. Iata ca invitatiile de nunta sunt foarte elegante chiar si la un pret de chilipir. Depinde de unde sunt cumparate.

invitatie de nunta

Daca sunt cumparate din mediul online, cu siguranta ca pretul lor va fi mic, si rafinamentul lor va fi mare. In tot ceea ce implica nunta ar trebui judecat nu dupa raportul calitate/pret, ci dupa raportul eleganta/ pret, sau decorare/ pret.

Invitatiile ieftine de nunta vor ajunge la oameni, si oamenii vor crede ca sunt scumpe

Mirii pot pacali lumea vaitandu-se si spunand ca, vai!, ce mult au dat pe invitatiile de nunta, si nuntasii vor crede, insa aceasta ar fi o pacaleala care nu isi are locul. Totusi, lumea ar crede negresit, pentru ca ar vedea detaliul de la invitatiile de nunta, vor vedea decupajul lor ornat, vor vedea culoarea dispusa foarte frumos, vor vedea un concept interesant in spate.

Iata cam ce vor primi acestia:

  • Invitatie cu inimioara si floricele aurii, sau cu inimioara aurie si cu trandafir, sau un puzzle al carui rezultat este o inimioara, sau o inima care iese la iveala intre el si ea (intr-adevar, multe inimi, ce ti-e si cu dragostea asta!)
  • Invitatie cu maro unduitor, sau cu alb si albastru dispus pe margine, adica modele la care culoarea sare in ochi dar nu deranjeaza, ci ofera o senzatie cromatica aleasa
  • Invitatie infatisandu-i pe amandoi: el si ea slabi pe bicicleta, el si ea iesind de la Starea Civila, in principiu el si ea facand ceva; chestiunea amuzanta este ca atat el, cat si ea, sunt caricaturizati
  • O nunta ca-n desene animate sau o nunta ca-n filme

invitatii nunta

 

Cate modele au fost enumerate in lista de mai sus? 10? 15? Cert este ca sunt sute de modele in registre diferite care se pot personaliza din punct de vedere al textului si al fontului acestuia.

Online-ul este o sursa inepuzabila de invitatii ieftine de nunta care sa nu arate ieftin

Magazinul online Mandiva.ro (nume pretentios) este unul dintre magazinele online care prezinta foarte multe modele de invitatii de nunta pe atat de ieftine, pe atat de frumoase. Sunt ieftine, dar nu arata ieftin deloc, sunt luxoase dar nu sunt scumpe deloc.

Daca o invitatie frumoasa costa o suma, la dublul sumei invitatia taie respiratia oricui ca frumusete. O invitatie atat de frumoasa la nunta de vis va fi pastrata de parca ar fi o marturie de nunta!

invitatii de nunta

Bolocan Ovidiu-Cristian

Bolocan Ovidiu-Cristian este autorul acestui blog. Il puteti gasi si urmari pe Twitter si Facebook.

, , , , , ,

Comments are closed.