De la carucioarele lui 1733, trase de animale si pana la carucioarele 3 in 1 de astazi

Haideti sa vorbim putin despre traditionalele carucioare de copii.

Trei beneficii, un singur produs: carucioarele 3 in 1

Ei bine, dragii mei, pentru cei care inca nu stiu, istoria carucioarelor a inceput prin 1733, cand un duce ii cere arhitectului sau sa ii construiasca “ceva” in care sa-si poata plimba copiii. Zis si facut, pentru ca la cateva zile acesta realizeaza un soi de carucior pentru copii in forma de scoica, cu hamuri, pentru a fi tras de un animal (fie capra ori ponei). Ciudat, nu? Chiar si asa, ideea a prins foarte bine printre oamenii de rang inalt de la carucioare 3 in 1acea vreme, iar caruciorul a ajuns rapid un obiect de lux si chiar… o opera de arta. Astazi, insa, lucrurile au avansat terifiant de mult, in voga fiind carucioarele 3 in 1.

Despre carucioare s-au scris mii de pagini si inca se vor mai scrie. Eu ma voi rezuma doar la atat: carucioarele 3 in 1 inseamna trei lucruri: practice, sigure, comode. Si, in fond, ce-ti poti dori mai mult de la un carucior pentru copii?

Atunci cand esti parinte si cauti produse pentru prichindelul tau, este foarte probabil sa te lovesti de problema comuna a parintilor grijulii: care produs, dintre suuutele de modele existente pe piata este cel potrivit pentru micutul tau? N-am sa va recomand un produs anume, insa va enumar caracteristicile carucuiarelor 3 in 1 in pentru copii… Va veti convinge singuri!

  • Confort si siguranta. Ei bine, da! Aceste doua caracteristici pot exista intr-un singur produs, daca vorbim despre carucioarele 3 in 1. Fie ca este vorba despre landou, scaun de masina sau parte sport, acestea prezinta atat siguranta pentru prichindel, cat si un confort sporit, datorita materialelor de calitate din care sunt confectionate
  • Design. Au un design unic, iar acest lucru nu poate fi contestat de nimeni. Carucioarele 3 in 1 pentru copii se inscriu perfect in noile tendinte ale vremii
  • Pret. Desi au un pret ceva mai piperat, dat fiind faptul ca exista trei produse inglobat intr-unul singur, ele isi acopera investitia treptat

Astfel, mai mult decat un carucior fashion, stilat, functional si sofisticat, caruciorul 3 in 1 reprezinta mixul perfect intre design si functionalitate si este extrem de apreciat, datorita elementelor inovative care-l pun in evidenta.

Vrei sa achizitionezi carucioarele 3 in 1, dar nu stii… de unde?

Caruciorul 3 in 1 de copii trebuie sa indeplineasca toate caracteristicile despre care am vorbit mai sus. Unde il gasesti? Solutia o da magazinul online BabyNeeds, cu cele mai calitative carucioare 3 in 1 pentru copii. O gama variata, preturi excelente si livrare la domiciliu. Ce-ti poti dori babyneedsmai mult? Caruciorul 3 in 1 de copii te va impresiona prin design, dar si prin utilitatea fiecarui produs in parte. Daca vrei sa ai o varianta completa de transport pentru prichindelul tau, atunci carucioarele 3 in 1 de la BabyNeeds sunt alegerea perfecta pentru tine, pentru voi. Spor la cumparaturi online!

Bolocan Ovidiu-Cristian

Bolocan Ovidiu-Cristian este autorul acestui blog. Il puteti gasi si urmari pe Twitter si Facebook.
Comments are closed.