Dedurizatorul, un must-have pentru orice gospodarie moderna

Traim in epoca vitezei, a tehnologiei extrem de avansate si a sintagmei “ieftin si bun”. Multi dintre noi am fi tentati sa spunem ca accesoriul indispensabil din orice locuinta moderna este LCD-ul, aerul conditionat sau un gadget care inglobeaza foarte multe functii. In realitate, insa, pentru ca trebuie sa avem grija de sanatatea noastra mai mult decat orice altceva, dedurizatorul este cel care nu trebuie sa lipseasca din nici o gospodarie. Este sau nu un obiect indispensabil sau este costisitor sunt doar cateva intrebari la care veti putea raspunde singuri, dupa ce veti parcurge acest articol.

Rolul unui dedurizator de apa in gospodaria fiecaruia dintre noi

dedurizator apaSuntem atat de obisnuiti cu apa pe care o consumam zilnic, de la robinetele locuintei noastre, incat uitam cat de importanta este ea, de fapt. Peste 65% din greutatea corporala a fiecarui adult o reprezinta apa. Daca nu este in cantitate suficienta, vorbim despre deshidratare si despre boli aparute in mediul intern acid. Cea mai folosita metoda pentru a filtra apa o reprezinta folosirea unui dedurizator de apa.

Dedurizarea apei este o tehnica nou aparuta, care ajuta la indepartarea ionilor care cauzeaza apa dura. Ionii de Calciu si de Magneziu, precum si cei de Fier sunt indepartati prin procedeul de dedurizare. Cu ajutorul unui dedurizator, tratarea apei este la indemana oricui pune accent pe sanatate.

Beneficiile oferite de folosirea unui dedurizator de apa

Dedurizatoarele de apa, pe langa faptul ca asigura sanatatea consumatorilor, prelungesc si viata masinilor de spalat si asigura functionarea optima a instalatiei de apa si de incalzire. In plus, dedurizatoarele de apa au multiple caracteristici de care trebuie sa tineti cont:

  • Un dedurizator de apa reuseste sa indeparteze in proportie de 100% mineralele grele (Calciu si Magneziu) din apa de la robinetul tau. In plus, ele pot indeparta si Fierul, fiind capabile sa indeparteze pana la 5 miligrame pe litru de fier dizolvat in apa. In plus, procesul de dedurizare nu inlatura celelalte minerale benefice ale apei
  • Dedurizatoarele de apa reprezinta o investitie excelenta pentru aceia care pun pret pe sanatatea lor si a familiei lor. Ele au o durata de viata de zeci de ani, nefiind necesare intretineri suplimentare. Factura la energie electrica se va reduce si ea considerabil
  • Costul unui dedurizator este mic, raportat la beneficiile si economiile obtinute de acesta, prin apa dedurizata

Dintre toate metodele existente pentru purificarea apei, folosirea unui dedurizator de apa este solutia cea mai potrivita, reusind sa redea calitate apei de la robinet. Apacio.ro pune la dispozitia clientilor sai trei tipuri de dedurizatoare: tip cabinet, simplex si duplex, in functie de necesitatile fiecaruia. Apelati la profesionalismul celor de la apacio.ro si beneficiati de un lichid transparent, curat si perfect potabil chiar la robinetele voastre.

Apa dura duce la cresterea masiva a costurilor din orice domeniu: casnic, industria energetica, alimentara sau la echipamentele de incalzire (centrale termice). Pentru scaderea acestor costuri, apacio.ro vine in ajutorul tau cu dedurizatoarele de apa. Solutie inteligenta si sigura, dedurizatorul va amortize investitia inca de la prima luna de utilizare. Investeste si tu in sanatatea ta si ia-ti dedurizatorul de apa de la apacio.ro!

 

 

 

Bolocan Ovidiu-Cristian

Bolocan Ovidiu-Cristian este autorul acestui blog. Il puteti gasi si urmari pe Twitter si Facebook.

, , , ,

Comments are closed.