Despre mine

Numele meu este Bolocan Ovidiu-Cristian iar mai nou am si o porecla, Cristao.

Am avut 2 motive principale pentru care mi-am inceput acest blog:

  • imi doresc sa devin blogger;
  • ma fascineaza domeniul Web 2.0.

Ce e de stiut despre mine?

Locuiesc de doi ani in Bucuresti mai exact din momentul in care am inceput facultatea. Momentan sunt si student la ASE-Facultatea de Finante, Asigurari, Banci si Burse de Valori. Ca origine sunt din Buzau, un oras micut dar frumos.

Imi place foarte mult fotbalul, sport pe care il consider extraordinar. Si aici nu ma refer numai la anvergura pe care a luat-o acest fenomen ci si la oamenii din spatele „sportului rege”. Imi place berea, mai ales cand o beau cu prietenii. Parca atunci cand sunt langa ei are ceva mai special. Iubesc sportul dintotdeauna insa acum nu prea mai am asa mult timp pe cat as vrea, sa ma bucur de el.
Mi-ar fi placut sa fiu un tip mai echilibrat dar cred ca mai am multe de invatat in privinta asta. Si zic asta pentru ca ma entuziasmez la cele mai banale lucruri. Si asta nu stiu daca este un lucru bun sau rau. Viata imi va raspunde cu siguranta la asta.

In prezent sunt specialist SEO, majoritatea timpului petrecut de mine insemnand munca si concentrare pentru a intelege si a invata cat mai multe lucruri despre SEO.

Pot fi contactat aici