Dispensere pentru prosoape de hartie pliate pentru o viata curata si sanatoasa se gasesc la Arli.ro

Dispensere pentru prosoape de hartie pliate? Vi se pare un subiect ciudat de abordat? Si totusi cat de  important este sa vorbim despre el, avand in vedere ca aceste aparate asigura hartia atat de necesara uscarii mainilor si reprezinta sanatate curata. Asadar, in continuare, am ales sa vorbim despre avantajele pe care le aduc dispenserele pentru prosoape pliate si cum le alegem.

dispenser prosoape pliate

Dispensere pentru prosoape de hartie, ideale de folosit in orice locatie

Dispenserele pentru prosoape de hartie au cateva avantaje clare in detrimentul altor modalitati de uscare a mainilor.

Hartia e utilizata de o singura persoana, care apoi o arunca la cosul de gunoi. Aerul cald pe care un aparat il sufla cu putere spre mainile noastre sa le usuce, mai mult raspandeste microbii si-i inmulteste decat asigura igiena.

Iarasi multi nu vor fi de acord, vor spune ca uscatorul de maini este superperformant, ca ofera modernism  spatiului in care este instalat. De fapt un dispenser pentru prosoape de hartie are un design la fel de modern ca si uscatorul de maini, tot ceea ce trebuie sa faceti pentru a va convinge de acest aspect este sa intrati pe Arli.ro si sa vedeti cu proprii ochi acest aspect.

Fie ca esti acasa sau intr-un local, la biroul propriu sau in orice alt loc posibil, dispenserele pentru prosoape de hartie sunt ideale pentru sanatatea ta! Motivele pentru care trebuie sa faci o astfel de cumparatura sunt urmatoarele:

  • Dispenserele pentru prosoape de hartie pliate sunt foarte usor de comandat online, tot ce iti ramane de facut este sa astepti curierul sa faca livrarea dorita;
  • Prosoapele de hartie nu intra in contact cu mobilierul din bucatarie sau baie pentru ca sunt protejate de dispenser;
  • Asigura o economie de hartie;
  • Se pastreaza ordinea si curatenia in camera respectiva mult mai usor datorita acestui aparat;
  • Este foarte practic si asta se poate vedea studiind ofertele Arli.ro;
  • Pretul dispenserelor pentru hartie este mult mai mic decat cel al unui uscator de maini.

dispensere hartie pliata

Dispenserul pentru prosoape de hartie are variate modele

Pe piata din Romania, exista diferite tipuri de dispensere pentru prosoape de hartie pliata, care se muleaza perfect pe nevoile oricarei persoane, in noua locuinta sau oriunde este nevoie de acestea. Magazinul Arli.ro vine cu o gama variata de astfel de produse fabricate din material foarte rezistent:

  • ABS;
  • Metal;
  • Inox.

Daca va doriti sa-l montati in propria locuinta, atunci puteti sa alegeti un model de dispenser de prosoape de hartie din plastic, ABS-economic, care are o capacitate maxima de 500 prosoape, inchidere cu cheie si vizor de nivel.  Un dispenser pentru hartie care poate fi aplicat insa intr-o locatie ca de exemplu un restaurant, un bar, hotel sau centru medical, este dispenserul pentru prosoape de hartie ABS nichelat, durata medie de utilizare fiind de 5 ani.

dispenser harite pliata

Arli.ro devine astfel alegerea potrivita pentru orice persoana care doreste sa-si achizitioneze un dispenser pentru prosoape de hartie pliata cu un design modern, usor de folosit, ergonomic si de calitate superioara.

Bolocan Ovidiu-Cristian

Bolocan Ovidiu-Cristian este autorul acestui blog. Il puteti gasi si urmari pe Twitter si Facebook.

, ,

Comments are closed.