End of summer: ce amenajari poti face in casa pe ultima suta de metri

Calendaristic, vara s-a terminat. Insa, daca te iei dupa temperaturile de afara, vei observa ca pana la sfasitul lunii septembrie vremea va fi in continuare prietenoasa si placuta!

Daca din diferite motive, precum calatorii sau precipitatiile frecvente in primele luni ale verii, nu ai apucat sa faci schimbarile pe care ti le doreai prin casa, acum este momentul potrivit! Ia-ti cateva zile libere, intra aici pentru a-ti achizitiona lucrurile necesare si ocupa-te de amenajarea locuintei tale, pentru a te bucura de confort si siguranta! Profita de faptul ca este cald si ca nu se anunta o perioada ploioasa si incepe toamna cu dreptul! Nu vei regreta decizia pe care ai luat-o, ci dimpotriva, vei observa ca a fost o alegere foare buna, pentru un sezon rece lipsit de griji!

Iata ce schimbari inca mai ai timp sa faci in locuinta ta

  • Inlocuirea sau adaugarea corpurilor de iluminat

In timpul verii, lumina artificiala nu este un capitol care sa iti dea prea mari batai de cap, pentru ca durata unei zile este mai mare, iar razele soarelui isi fac treaba de dimineata pana seara tarziu. Insa, odata cu venirea anotimpurilor reci, vei avea parte din ce in ce mai putin de lumina naturala, atat ca perioada de timp, ci si in ceea ce priveste cantitatea. Norii pun stapanire pe cer, asa ca razele soarelui ajung din ce in ce mai greu pe fereastra ta. Din acest motiv, acum poti instala corpuri de iluminat suplimentare, precum veioze, aplice sau chiar spoturi de la ELECTRIC14, care iti vor face viata mai usoara! In plus, lumina joaca un rol foarte accentuat in decorul si atmosfera casei, asa ca prin intermediul acesteia, poti infrumuseta orice incapere!

  • Zugravitul

Nu este prea tarziu sa reimprospatezi nuanta de pe pereti sau sa o schimbi cu totul, daca iti doresti ceva diferit. Este indeajuns de cald afara ca in doua zile vopseaua sa se usuce si sa poti aranja piesele de mobilier in camere. Aerul se va schimba imediat, ambienta va fi una foarte placuta, iar casa ta va fi pregatita pentru a gazdui petreceri de Craciun sau de Revelion!

 

  • Verificarea sau inlocuirea sistemului de incalzire

Odata cu scaderea temperaturilor, va fi nevoie sa apelezi la incalzirea casei. Trebuie sa te asiguri ca centrala, dar si caloriferele sau tevile functioneaza perfect, asa ca o verificare de rutina si inlocuirea obiectelor ce prezinta urme de uzura ori defecte este necesara!

  • Achizitionarea unor covoare sau a unor noi piese de mobilier

Imagineaza-ti ca afara este frig, iar tu stai in casa intr-un fotoliu comod, citind cartea preferata si savurand o bautura calda. Daca sufrageria ta nu iti inspira o atmosfera atat de confortabila, achizitioneaza-ti lucrurile de care ai nevoie pentru a o transforma asa cum iti doresti! Un covor moale este ideal pentru a contribui la incalzirea camerei, iar un fotoliu sau o canapea comoda sunt, de asemenea, alegeri foarte inspirate!

 

Profita de zilele calduroase, dar si de reducerile magazinelor pentru a-ti amenaja sau decora caminul asa cum ai visat!

Bolocan Ovidiu-Cristian

Bolocan Ovidiu-Cristian este autorul acestui blog. Il puteti gasi si urmari pe Twitter si Facebook.

, ,

Comments are closed.