Esti curios sa gasesti locul cu cele mai bune preturi pentru un Escape Room din Bucuresti? Urmeaza indiciile si il vei gasi!

cryptex

A fi captiv intr-un spatiu de unde, ca sa evadezi, ai nevoie de multa creativitate si inteligenta, este cu siguranta o provocare pentru oricine. Iar atunci cand un astfel de spatiu capata forma unui Escape Room, lucrurile sunt si mai palpitante. Presarat cu spirit de aventura din plin, orice escape room are preturi pentru toate buzunarele, care sa permita trairea experientei pline de suspans de catre orice persoana. Asadar, in cazul in care tu si prietenii tai sunteti gata de o aventura neobisnuit de distractiva, te invitam sa vizitezi Cryptex, escape room-ul cu preturi surprinzator de imbietoare!

Preturile dintr-un escape room reprezinta cu siguranta orice, numai un impediment nu!

Preturile practicate de un escape room sunt gandite in asa fel incat sa incurajeze pe toata lumea sa ii calce pragul. Cryptex, spre exemplu, are tarife pentru toata lumea, astfel incat creativitatea si inteligenta sa fie stimulate pentru toti, in mod egal. Elevii si studentii de toate varstele au reduceri substantiale la acest escape room situat in Bucuresti, pe strada Occidentului. Camerele ofera facilitatea de a petrece un timp deosebit de ditractiv in compania prietenilor, a membrilor familiei ori a colegilor de serviciu, iar cele duble daruiesc oportunitatea de a te invalui in mister intr-un mod competitiv, alaturi de echipa ta si contra echipei din varianta a doua a camerei alese. Fiecare escape room are preturile sale, insa ceea ce trebuie retinut este ca, la Cryptex, beneficiezi de reduceri daca esti student sau daca vii in grupuri mari. Iata de ce camere te poti bucura la ei:

  • Anonymous 1 & Anonymous 2 – o camera ideala pentru toti cei pasionati de mistere cibernetice;
  • Arhivele Vaticanului 1 & Arhivele Vaticanului 2 – dezleaga misterul si afla cel mai bine pastrat mister de la Vatican;
  • Catacombele templierilor – ai rabdare si minut dupa minut, dezleaga misterele si afla secretul cavalerilor templieri;
  • Casa Conspirativa – gaseste raspunsuri la intrebari si coreleaza indiciile intre ele, chiar si pe cele care par fara legatura;

escape room bucuresti

Prin urmare, preturile acestui Escape Room din Bucuresti ar trebui sa fie aspecte minore in luarea deciziei de a-l vizita sau nu. Beneficiile studentilor si ale elevilor, precum si avantajele materializate in preturi mai scazute ale vizitarii acestui escape room in numar cat mai insemnat, se coroboreaza si dau nastere unui loc perfect de vizitat penru a-ti antrena neuronii. Fie ca se doreste o experienta de neuitat, ori pur si simplu una de petrecere a unui timp liber, vizitarea Escape Room-ului Cryptex este o idee minunata. Iar daca doresti o experienta cu adevarat unica, incearca Escape the Mansion, incercarea de evadare din intreaga casa Cryptex. La emotii mai mari, acest escape room vine cu preturi mai accesibile in raport cu amplitudinea experientei traite. Tu trebuie doar sa iti iei inima in dinti si sa vii! De restul se vor ocupa cei de la Cryptex. In ceea ce te priveste, ar fi bine sa vii gata pregatit de aventura!

Bolocan Ovidiu-Cristian

Bolocan Ovidiu-Cristian este autorul acestui blog. Il puteti gasi si urmari pe Twitter si Facebook.
Comments are closed.