Exploreaza lumea pe doua roti! Pentru vacanta de vara, alege traseele de motocicleta in Romania sau Europa

Esti pasionat de motociclism? Vrei sa iti petreci un concediu plin de adrenalina, in cele mai frumoase zone din Romania si din Europa? Atunci alege sa te alaturi altor zeci pasionati ca tine si participa la un traseu pe motocicleta memorabil. Daca nu cunosti foarte multe zone in care poti practica sportul tau preferat sau pur si simlu nu ai timp sa pui cap la cap toate cele mai importante detalii, mai bine apelezi la niste experti in domeniu, cei care te asigura ca vei avea o vacanta absolut de vis!

Descopera tara ta, in traseele pe motocicleta organizate in inima Romaniei

trasee motocicleta

Foarte multi romani aleg sa isi petreaca vacantele de vara cat mai departe de taramurile lor natale, nestiind ce tinuturi de poveste poate ascunde tara lor. Romania are peisaje fascinante si drumuri ideal de parcurs pe motocicleta, prin toate formele de relief si cu privelisti incantatoare, demne de un peisaj feeric. Acelasi lucru il stiu si organizatorii de trasee pe motocicleta in Romania de la Orange Riders, cei care va asigura ca veti explora, alaturi de ei, cele mai frumoase zone din inima Transilvaniei.
O experienta de neuitat incepe cu vacanta petrecuta pe drumurile intortocheate, departe de aglomeratia din marile centre urbane, prin Transilvania, o zona a Romaniei absolut fascinanta. Orange Riders are grija ca fiecare membru al echipei sa aiba parte de adrenalina si incantare, odata cu participarea la un traseu moto perfect organizat. Astfel, ai ocazia sa treci prin orase medievale de referinta, precum Sibiu sau Brasov, dar si sa explorezi drumurile din muntii Apuseni, perfect de parcurs intr-un traseu de motocicleta.

Europa e mai captivanta intr-un traseu cu motocicleta

Granitele continentului european vi se deschid, odata cu alegerea de a vizita taramuri minunate, intr-un traseu moto prin Europa organizat de Orange Riders. Nu trebuie sa iti faci griji nici in privinta cazarii, nici a meselor sau benzinei, asta pentru ca organizatorii se vor ocupa si de cele mai mici detalii. Tot ce trebuie sa faci este sa te inscrii in unul dintre traseele prin Europa organizate de Orange Riders si sa te bucuri, alaturi de alti iubitori de motociclism, de peisaje de vis. Astfel, colinzi tari precum Austria, Germania (impreuna cu minunata Bavarie), Elvetia, Italia si Liechtenstein, pe cele mai interesante si captivante trasee.

Cum ii poti cunoaste pe cei mai buni organizatori de trasee moto?

orange riders

Daca esti interesat de un astfel de traseu pe motocicleta si de o forma cu totul speciala de a-ti petrece vacanta de vara, atunci intra pe pagina web a celor de la Orange Riders si intra in contact cu ei. Acestia vor avea grija sa iti faca o oferta avantajoasa, astfel incat tu sa te bucuri de un traseu pe doua roti perfect organizat, in cele mai frumoase colturi ale lumii.

Bolocan Ovidiu-Cristian

Bolocan Ovidiu-Cristian este autorul acestui blog. Il puteti gasi si urmari pe Twitter si Facebook.
Comments are closed.