Fetele noastre de la Oltchim merita felicitari!

Desi sportul pe care il iubesc cel mai mult este fotbalul, intotdeauna cand am ceva timp liber urmaresc si meciurile de handbal. Aici ma refer la meciurile de handbal jucate de fetele de la Oltchim, pentru ca handbalul masculin mi se pare de cacat. Cred ca aseara multi romani au vizionat meciul dintre Gyor si Oltchim Ramnicu Valcea, contand pentru finala Champions League la handbal feminin. Cred ca tot atat de multi au fost suparati pe ghinionul fetelor de a rata calificarea in ultimul minut al jocului. Handbalul, in opinia mea, se numara printre putinele sporturi in care chiar exista fairplay. Aseara fetele de la Oltchim desi au pierdut calificarea au lasat o impresie foarta frumoasa la Veszprem. Jocul practicat de fete a fost excelent, insa lipsa de concentrare pe final, ne-a facut sa nu reusim sa obtinem calificarea. Fetele de la Oltchim, isi doreau foarte mult calificarea, mai ales ca nu se stie ce se va intampla cu viitorul echipei. Jocul practicat a aratat dorinta tuturor jucatoarelor de a mentine acest colectiv frumos.

Bineinteles ca ajungem la vorba ca sportul e nedrept si uneori exista doar un singur invingator. Cand ai adversari precum Gyor, care au recunoscut superioritatea celor de la Oltchim, reusesti sa treci mai usor peste asemenea amaraciuni.

Oricum fetele merita felicitari din partea tuturor celor care iubesc acest sport, chiar daca nu au reusit calificarea asteptata de toti.

Felicitari fetelor!
Gyor-Oltchim

Bolocan Ovidiu-Cristian

Bolocan Ovidiu-Cristian este autorul acestui blog. Il puteti gasi si urmari pe Twitter si Facebook.

, , , , ,

Comments are closed.