Filtrele cu carbune activ te scapa de clorul din apa: modele pe Clack.ro

Filtrele cu carbune activ sunt o solutie ideala cand vrei sa scapi de clorul din apa de la robinet. Daca te-ai saturat de gustul rau al apei si de mirosul neplacut, atunci ar trebui sa-ti cumperi un filtru de apa cu carbune activ eficient, de calitate superioara, care iti va face apa potabila.

Instalatia cu carbune activ, ideala pentru curatarea apei de la robinet

filtre de apa cu carbune activ

Instalatia cu carbune activ este minunea din bucatarie care scapa multe persoane de impuritatile din apa de la robinet, cum ar fi clorul liber, cloroformul, ierbicidele insecticidele, hidrocarburile aromatice polinucleare, substante organice volatile, tricloretan, benzene si altele.

Poate te intrebai cum pot ajunge substante precum ierbicidele si insecticidele in apa ta de baut. Ei bine, indiferent ca locuiesti la bloc sau la casa, unde ai put de adancime, apa nu este cea mai curata. La casa, oamenii au pomi fructiferi in curte si, de multe ori, ei se afla pozitionati langa pututl de apa. Cand ii stropeste cu insecticide, aceste substante ajung in sol si, de acolo, in panza freatica, apoi in paharele noastre.

Hai sa vedem ce este carbunele activ si cum functioneaza.

  • Carbunele activ sau activat, cum mai este cunoscut carbunele din filtrele de apa, este un sorbent microporos care absoarbe foarte bine. El se produce dintr-un material organic care are un continut mare de carbon, cum ar fi lemnul, cojile de nuca de cocos sau turba. Prin macinare si adaugarea unui liant ce confera forma si duritatea dorite, se formeaza carbunele activat care se foloseste in filtrele pentru apa.
  • Filtrul de apa cu carbune activ este utilizat, cu succes, atat in zona rezidentiala, cat si in cea industriala si comerciala. O apa curata, pura, fara clor din retelele publice, se obtine prin folosirea unui filtre pentru apa cu carbune activ.
  • Filtrele de apa cu carbune activ se foloseste si in fabricile de sucuri sau bere din Romania. De fapt, filtrul acesta, cu modele performante pe care le puteti examina pe Clack.ro, trebuie folosit la purificarea apei care intra in compozitia oricarui aliment sau oricarei bauturi, pentru a nu exista riscul de imbolnavire a populatiei.

Filtrul de apa cu carbune activ este perfect pentru bucataria ta

filtre apa de la robinet

Apa limpede se obtine folosind un filtru de apa cu carbune activ, care ii confera acesteia si un gust bun. Montajul unui filtru pentru apa cu carbune activ se face extrem de usor, fara a fi nevoie sa cunosti cine stie ce tehnici complicate. Clorul rezidual din apa dar si contaminantii chimici sau materiile organice oxidate sunt eliminate la trecerea apei printr-un filtru cu carbune activ.

Daca nu ati gasit ceva performant, puteti incerca pe Clack.ro, un site de prezentare pentru filtrele de curatare a apei online, care pot fi programate dupa necesitatile casei. Iar daca are loc o pana de curent, filtrele cu carbune activ de la Clack vor functiona in continuare, pentru ca au niste baterii ce impiedica intreruperea ciclului de filtrare. Cel mai bun lucru este ca nu trebuie sa dai banii pe consumabile, pentru ca nu au, iar mediul filtrant se schimba abia la 4 sau chiar 6 ani.

filtre cu carbune activ

Bolocan Ovidiu-Cristian

Bolocan Ovidiu-Cristian este autorul acestui blog. Il puteti gasi si urmari pe Twitter si Facebook.

, , , , ,

Comments are closed.